Mazda u Beogradu predstavlja napredne tehnologije i izvrstan dizajn

Više slika

Više slika

Tokom DDOR BG Car Show 06 sajma automobila, kompanija Mazda će domaćoj publici predstaviti punu flotu novih modela, kao i sve varijacije njihovih stilova karoserija...

Uvek aktuelna i redovno osvežavana ponuda kompanije Mazda, svoju bazu zasniva na prepoznatljivom, elegantnom i više puta nagrađivanom dizajnu Kodo – duša pokreta, ali i unikatnoj Skyactiv tehnologiji stvorenoj u okviru brenda.

U okviru veoma inovativnih i savremenih inžinjerskih rešenja Skyactiv tenologija, dolaze ultra lagane jedinice japanskog proizvođača automobila, jedne od najlakših i najaerodinamičnijih na tržištu, ujedno i najštedljivijih u svojim segmentima, bilo da se radi o benzinskim ili dizel varijantama.

Kompanija Mazda je sa najnovijom generacijom modela 6 istupila ka takozvanom premijum segmentu, dok nudi daleko bolji sadržaj baznih paketa opreme i donosi poboljšan kvalitet na obe strane, ostajući istovremeno umerena po pitanju cena.

Svi posetioci ovogodišnjeg beogradskog sajma videće i model Mazda 2, urbani mali krosover CX-3, dve varijante Mazda 3 limuzina i Sport, Mazda 6 automboile u sedan i karavan stilu karoserije, ali i najnoviji model CX-5 terenca, koji se trenutno nalazi u drugoj generaciji.

Pored svih njih, na štandu japanskog brenda naći će se dve roadster jedinice, MX-5 u verzijama sa mekim i sklopivim tvrdim krovovima, a gotovo sve modele zainteresovani kupci moći će odmah da isprobaju.

Veliki deo predstavljenih modela i ove godine biće u svojoj prepoznatljivoj crvenoj boji, koja ujedno predstavlja zaštitni znak kompanije Mazda. Sa druge strane, ostatak vozila na štandu posedovaće sivu boju ovog brenda, koja, isto kao i Soul crvena, stvara savršen kontrast naglašavajući prelepe linije automboila.

Kao po običaju, kompanija Mazda je za sve svoje klijente tokom beogradskog sajma obezbedila specijalne ponude, koje u zavisnosti od paketa, dodaju vrednost ili čine automobile daleko pristupačnijim no obično.

Ako ništa drugo, onda je ovo poslednje definitivno najveći razlog da ove godine posetite štand kompanije Mazda u hali četiri Beogradskog sajma.

N.Đ.

Izvor: BG Car Show Sajam Automobila

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group