Maybach S-Class dolazi još moćniji u Ženevu

Više slika

Više slika

Svako ko želi ultimativni luksuzni sedan, posebno onda kada „obični“ Mercedes-Benz S klase nije dovoljan, njegova Maybach verzija predstavlja nešto najbliže savršenstvu...

Sada je kompanija Mercedes uspela da svoju najbolju liniju učini još luksuznijom. Spreman da bude predstavljen na ženevskom sajmu automobila u Ženevi ove godine, potpuno novi automobil dobija dodatne enterijerne tretmane.

Nova maska hladnjaka inspirisana je prugastim odelima i preuzeta je sa potpuno neverovatnog Vision Mercedes-Maybach 6 kupe koncepta, koji je debitovao na Pebble Beach Concours d’Elegance događaju, leta 2016. godine.

Dvobojni eksterijerni finiši dolaze u devet različitih kombinacija i koriste novu tehniku duplih slojeva nanesenih rukom, koji čine da tamniji slojevi sijaju još više. Novi dvadesetoinčni točkovi dolaze kao standard i postoje tri nove verzije koje su u ponudi takođe, uključujući i one koje smo prvi put videli na modelu S650 kabriolet.

Svi koji su dovoljno srećni i mogu da priušte sebi ovakav jedan poseban automobil, dobijaju i nove kombinacije boja u enterijeru, armanjak braon sa crnom i savana bež pomešanu sa crnom. Opseg šavova ponuđen je u bakarnim, zlatnim i platinastim tonovima, zajedno sa novim Designo Magnolia paketom.

Daimler je naglasio da je već razvio preko 25.000 Maybach S modela širom sveta, od kada je on lansiran pre tri godine. Prošle godine, jedan u deset S-Class modela poručen je u Maybach specifikacijama.

Poslednji modeli stići će na tržište tokom leta ove godine u S560 4Matic i S650 V12 specifikacijama. Sa 463 i 621 ks na trapu, ove dve varijante poseduju ubrzanje od nula do sto za 4,8 i 4,6 sekundi, međutim, svi kupci na ovom nivou daleko više tragaju za svim luksuznim karakterisitkama koje ovakav automobil može da ponudi, radije nego da očekuju neko suludo ubrzanje na pravoj liniji.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group