Lexus na salonu automobila u Barseloni

Više slika

Više slika

Vodeći Lexusov kupe predstavljen je kao prototip u boji za koju je inspiracija pronađena u narandžastim nijansama kakve nastaju pri zalasku sunca...

Lexus je predstavio LC 500h "Matte Prototype“, novi prototip vodećeg kupea ovog brenda, na Salonu automobila u Barseloni 2019. godine. Ovo ostvarenje je još jedan primer napora prestižnog brenda da nastavi s inovacijama, ovoga puta koristeći specijalne boje sa originalnim teksturama.

Prototip nosi boju pod nazivom "svemirsko narandžasto", koja je inspirisana narandžastim tonovima koji se mogu videti kada gledate prema suncu u čistim zalascima.

Ova spektakularna boja, mat završne obrade, omogućava LC 500h da projektuje još moćniju svojstvenost, dodatno pojačanu udarnim polu-mat crnim točkovima od 21 inča (53 cm) i krovom od karbonskih vlakana i aktivnim zadnjim spojlerom.

Upotreba boje "svemirsko narandžasta" važi i za kabinu, gde je korišćena kao kontrastni element na instrument tabli, upravljaču i bočnim stranama vrata.

Prototip LC 500h "Mat prototip" uključuje Lexusov napredni višestepeni hibridni sistem sa samo-punjenjem, jedinstvenu ponudu u svom segmentu. Lexusova poznata hibridna tehnologija sa samo-punjenjem omogućava LC 500h da se ponovo napuni dok se vozi, bez potrebe za kablovima ili utikačima. Njegova motorizacija se ističe efikasnošću, smanjenom potrošnjom, malom bukom i mekoćom.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group