Land Rover otkriva novog šampiona svih terena

Više slika

Više slika

Land Rover je otkrio najnoviji model Discovery SVX, ultimativnu varijatnu popularne linije terenaca za sve kupce koji se upuštaju u epske avanture...

Discovery SVX je lansiran na frankfurtškom sajmu automobila i dodaje ekstremne "all-terrain" karakteristike koje dolaze iz Special Vehicle Operations (SVO) proizvodnog trougla. SVX će biti postavljen pored ustaljenih Range Rover Sport SVR i Range Rover SV linija, koje predstavljaju otelotvorenje izvanrednih performansi na putevima i maksimalnih luksuznih karakteristika.

Discovery SVX će predstavljati prvi Land Rover koji je ručno kreiran ekspertnim zanatskm umećem tehničkog centra SVO divizije u Velikoj Britaniji, gde proizvodnja počinje sledeće godine.

SVO dizajneri uključeni su u Land Rover tim i sa njima zajedno su pomagali inžinjerima kompanije kako bi oslobodili svoju ličnu ljubav prema avanturi i stvorili još jedan neodoljiv i raznovrstan terenski model u Land Rover postavci.

Discovery SVX poseduje dizajnersku ekselenciju i inžinjerski integritet koji predstavljaju bazne vrednosti svakog Land Rover modela, a kreiran je na legendarnim karakteristikama kompanije i avanturističkom duhu koji isporučuje ultimativne performanse i prelep izgled.

Od lansiranja 2016. godine, peta generacija Discovery modela, kreirana je na jakoj, bezbednoj i laganoj aluminijumskoj šasijskoj arhitekturi i osvojila je celokupnu javnost kao najbolja linija terenskih modela u punoj veličini. Ovo je stvorilo savršenu bazu za prvi SVX model odeljenja SVO. Novi Discovery dolazi kao moderan Land Rover sa SVX oznakom.

SVX proizvodna linija pruža futurističku mogućnost isporučivanja ultimativnih Land Rover terenskih mogućnosti u dinamičnom i prepoznatljivom maniru, stvarajući čvrst i raznovrstan SUV automobil koji cela porodica može voleti, opremljen zadnjim tehnologijama i neuzaustavljiv, bez obizra na status puta kojim se kreće. Discovery SVX je dizajniran kako bi privukao sve ljubitelje terenskih uslova vožnje, sa naprednim nivoom mogućnosti i bez kompromisa po pitanju komfora i praktičnosti.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group