Lamborghini preskače sajam automobila u Ženevi

Ova vest šokirala je mnoge auto zaljubljenike...

Nismo sigurni šta se dešava sa mnoštvom auto kompanija koje najavljuju da će preskočiti neke od najvećih sajmova na svetu. Nakon što su Mercedes, Audi i BMW izjavili da se neće pojaviti na sajmu u Njujorku, sada je i Lamborghini kompanija zvanično objavila da će ove godine preskočiti sajam autombila u Ženevi.

Ovo su zaista iznenađujuće i pomalo šokantne vesti, jer je sajam u Ženevi po mnogima najbolji na svetu i da je vrlo čudno što se ovaj italijanski auto brend neće pojaviti. Iz Lamborghinija su rekli da će nove modele u tom periodu predstaviti na drugačiji način i da ne vide razlog zbog kojeg bi trebalo da se pojave na sajmu.

Upravni odbor Lamborghinija je takođe izjavio da će svi novi modeli dobiti i hibridne opcije, uključujući i Huracan i Aventador modele, tako da da nas ove godine defntivno čekaju nova izdanja. OStaje smao da vidimo na koji će ih način Lamborghini predstaviti.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group