Izložba glamuroznih oldtajmera u okviru manifestacije „24 sata elegancije“

Izložba glamuroznih oldtajmera u okviru manifestacije „24 sata elegancije“

Belgrade Waterfront će po treći put biti domaćin izložbe „Belgrade Waterfront Classic Car Show 2019“, na kojoj će najpoznatiji svetski i domaći kolekcionari automobila predstaviti svoje oldtajmere.

Kvart, plato iza Prodajnog centra Belgrade Waterfront-a subotu 7. septembra od 12 časova i ove godine će okupiti bisere automobilske industrije, a ulaz je besplatan za sve posetioce.

Ljubitelji luksuznih četvorotočkaša moći će da se upoznaju sa radom srpskog dizajnera svetskog renomea Marka Lukovića i njegove klase studenata. Ovom prilikom, posetioci će se podsetiti i  nezaboravnih trenutaka Beogradske trke formula iz 1939. godine, koja ove godine slavi 80. godina.

Povodom ovog jubileja, u zgradu Prodajnog centra Belgrade Waterfront-a (Karađorđeva 48) direktno iz muzeja Nuvolari iz Mantove, stiže originalni pehar koji je Tacio Nuvolari (Tazio Nuvolari) osvojio na Grand Prix trci u Beogradu 1939. godine. Ovaj vredni eksponat, koji je lično kralj Petar II Karađorđević dodelio pobedniku Taciu Novulariju, biće izložen tokom čitave manifestacije.

Istog dana u popodnevnim časovima, u Prodajnom centru Belgrade Waterfront-a biće predstavljeni i najprestižniji svetski brendovi, u okviru „Salona Izuzetnosti - Salon of Excellence“. U okviru ove manifestacije predstaviće se prestižne kuće elegancije, poput brendova Edward Sexton, Gaziano & Girling, Blackbirdfield i drugi, a od 17 časova biće dodeljena priznanja „Belgrade Waterfront Concours d'Elegance 2019“.

Deveta po redu manifestacija „24 sata elegancije“ održava se od 6. do 8. septembra u Beogradu. Manifestacija je organizovana u partnerstvu sa kompanijama Belgrade Waterfront, Generali i Jaguar, Srpskim savezom za istorijska vozila, a pod patronatom Kraljevske porodice Karađorđević.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group