Honda za Tokio pripremila nekoliko sportskih koncepata

Honda će na sajmu u Tokiju, uz standardne novitete, otkriti i niz studija, ovog puta sportskog karaktera…

Uz studije modela N-ONE i N-BOX koje nemamo prilike da vidimo na evropskoj sceni, Honda je za Tokyo Auto Show pripremila sportske koncepte svog novog crossovera Vezel i sportski nastrojen Jazz nove generacije. Posebni Jazz dobio je aerodinamičniju spoljašnjost s novim branicima i drugačijom prednjom maskom. Sportska tema proteže se i njegovom unutrašnjošću koja je dobila Recaro sedišta, metalne ukrasne detalje i aluminijumske nožne komande.

Crossover Vezel na Tokyo Auto Show-u će se pojaviti u dve varijante. Vezel Modulo dobio je sportski oblikovan esterijer i nove aluminijumske naplatke, dok je unutrašnjost oplemenjena crvenim kožnim sedištima, ukrasnim elementima od metala i piano lakom. Tako sređen Vezel trebalo bi da zrači sportskim duhom i kvalitetom. Druga verzija Vezela je ona koju je doradio Mugen. Uz novi prednji branik i izmenjenu prednju masku, Vezel Mugen dobio je i nove aluminijumske naplatke i drugačije svetlosne sklopove.

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group