HONDA NA SAJMU MOTOCIKALA U BEOGRADU

Honda na sajmu motocikala izlaže osam atraktivnih modela među kojima su Moto GP Danija Pedroze, premijerno CB1100, skuter NSC 50 u repsol bojama, Hondu Shadow, kao i popularne modele iz NC700 serije.

Najatraktivniji eskponat na Salonu motocikala biće svakako Moto GP motocikl RC213V, najbolji Hondin trkački motocikl koji je na svetskom Moto GP šampionatu 2012. vozio Dani Pedroza. Ova mašina sa V4 motorom je prvi put predstavljena početkom sezone 2012., mada se u potpunosti radi o prototipu motocikla, koji se neprestano usavršava. Sa minimalnom težinom od 160kg i snagom od preko 240 ks, odnos snage i težine ovog motora je u najmanju ruku impresivan,

Premijerno će biti predstavljen potpuno novi CB 1100, kao motocikl koji spaja tradicionalno i moderno, širokog spektra mogućnosti, koji vozačima omogućava momentalan odziv snage i obrtnog momenta u bilo kom trenutku.

Druga premijera biće skuter od 50cc i to u repsol bojama.

Honda je razvila čitave serije modela koji spajaju naizgled nespojive koncepte, sa ciljem da ljudima pruži najviše od motocikla u najrazličitijim situacijama. Ovakvi motocikli su, zahvaljujući inovativnom pristupu, postali za kratko vreme jedni od najpopularnijih i najprodavanijih motocikala u Evropi i svetu. Iz tog razloga, modeli koji pobuđuju posebno interesovanje su NC700X, NC700S i Integra.

Za ljubitelje ekonomičnih gradskih skutera atraktivnog dizajna, biće interesantan i najprodavaniji skuter u Evropi, PCX 125.

Atrakcija za avanturiste biće motocikl velike snage VFR1200X Crosstourer.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group