Golf 8 neće biti predstavljen u Frankfurtu


VW kompanija objavila je vest da novi model Golfa neće imati svoju premijeru na sajmu autombila u Frankfurtu i da će njegovo predstavljenje biti odloženo za neku drugu manifestaciju...

Svi posetioci sajma u Frankfurtu obradovali su se jer je prvobitna vest VW kompanije bila da će Golf 8 debitovati baš na ovom sajmu. Ipak, sada je došlo do promena i Golf 8 će zvanično biti predstavljen nekom drugom prilikom. Iako zvaničnih objašnjenja nema, stručnjaci smaraju da VW nije želeo da se Golf sada pojavi, jer bi skrenuo pažnju sa drugih Volkswagen modela, a naročito sa novog VW ID.3 automobila.

Ljubtelji Golfa će najverovatnije morati da sačekaju oktobar, jer će verovatno u tom mesecu osma generacija Golfa biti predstavljena, ali još uvek se na zna na kojoj manifestaciji.


Još uvek se čekaju i zvanične fotografije ovog modela, ali poznati internet portal „Carscoops“ uspeo je da uhvati i da snimi novog Golfa bez maskirnih folija i da nam prikaže šta nas to čeka i u kakvom smeru je Golf otišao.

Na osnovu ovih par fotografija ne možemo mnogo komentarisati, ali klasična linija Golfa je jasno prisutna,kao i unapređenja i novine koje se najviše ogledaju u prednjem delu automobila, na prednjoj masci, haubi i farovima.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group