GMC Yukon dobija Ultimate Black Edition seriju

Više slika

Više slika

Trend krosovera i terenaca se nastavlja u Los Anđelesu sa kompanijom GMC koja je predstavila svoj novi model 2018 Yukon Denali Ultimate Black Edition…

Spreman da postane najluksuzniji Yukon Denali ikada kreiran, Ultimate Black Edition sadrži prilično redizajniran eksterijer sa hromiranim poklopcima retrovizora i dvobojnim aluminijumskim felnama veličine 22 inča. Model će biti dostupan ekskluzivno u Onyx Black nijansi i posedovaće sjajne izduvne grane.

Promene u enterijeru puničke kabine gotovo i da ne postoje, a kompanija GMC tvrdi da jedinu modifikaciju predstavlja dodatak premijum patosnica, ali električni panoramski krov, informativno zabavni sistem na zadnjem delu vozila i sistem adaptivne kontrole krstarenja sa automatskim kočenjem na prednjoj strani takođe dolaze kao standard. Paket takođe uključuje električno napajane bočne stepenice sa strane automobila i Enhanced Security paket, koji donosi senzore za detekciju oštećenja na staklima i detektore pokreta u putničkom prostoru.

Yukon Denali Ultimate Black Edition pokreće moćni V8 motor zapremine 6,2 litara, koji razvija 420 ks i 621 Nm obrtnog momenta. Ovaj motor je uparen sa desetostepenim automatskim menjačem koji može snagu slati opcionom sistemu pogona na sva četiri točka.

U jednoj izjavi, Stju Pirs, direktor kompanije GMC, izjavio je da je The Yukon Denali uvek bio kreiran za sve koji žele da ostave jak i moćan utisak, dok nova verzija Ultimate Black Edition jednog od najpopularnijih terenaca na svetu može ovo iskustvo preneti na viši nivo. Generalni direktor i član upravnog odbora američke kompanije želeo je da kaže kako je ovaj model idealan za sve kupce koji žele da se izraze na nov i unikatan način. To svakako nije teško sa modelom koji će privući pažnju gde god da se pojavi i uneti pomalo stereotipni strah u svakog posmatrača.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group