Ford Kuga 2012

Novi Ford Kuga će debitovati sutra na ženevskom sajmu automobila. Ford kaže da je druga generacija modela Kuga, zasnovana na najnovijem Focus-u, da je prostranija , dinamičnija i sposobnija nego model kojeg zamenjuje.

Novi model Kuga odlikuje se sa 442 litara prtljažnog prostora, što je značajno povećanje u odnosu na prethodni model, čak 82 litara više, a takođe dobija zadnja sedišta koja se obaraju sama na dodir dugmeta i automatska gepek vrata. 

Ford-ov novi model će se takođe odlikovati naprednom tehnologijom kao što je pomoć pri paralelnom parkiranju - Active Park Assist, senzorima za detekciju mrtvog ugla - Blind Spot i mnogim drugim. Ford Kuga će biti ponuđen sa najnovijom generacijom pogona na svim točkovima, kao i novim sistemom za upravljenje - Torque Vectoring Control koji obećava da će upravljivost podići na viši nivo.

Kuga će biti dostupna kupcima krajem 2012. i početkom 2013. godine u zavisnosti od zemlje, a biće dostupan sa 2,0-litarskim TDCi dizel motorom sa 140ks i 163ks, koji će biti povezan sa manuelnim ili automatskim menjačem koji se nudi kao opcija. U ponudi će se naći i 1,6-litarski EcoBoost turbo benzinski motor.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group