Ford priprema moćne Mustang modele za SEMA događaj

Više slika

Više slika

Najnoviji Mustang modeli biće veoma česta pojava na SEMA sajmu automobila, jer će kompanija Ford predstaviti nekoliko svojih posebno prilagođenih jedinica ove linije...

Za početak vredi pomenuti kabriolet verziju Mustang modela u izvedbi tjunera MAD Industries, automobil koji se sastoji od prednjeg splitera prilagođenih grafika i zadnjeg krila od ugljeničnih vlakana. Ovaj model je takođe opremljen sa novim vešanjem, zaštitnim delovima i Niche Staccato točkovima.  Snaga ovog modela dolazi iz EcoBoost četvorocilindričnog motora zapremine 2,3 litre koji je opremljen usisnicima hladnog vazduha i Borla izduvnim sistemom.

Roush 729 Mustang sve svoje napore svodi na performanse i poseduje petolitarski V8 motor  sa super punjenjem, usisnicima hladnog vazduha i funkcionalnom haubom sa dodatnim prostorom za sve komponente. Ovaj motor je zahvaljujući modifikacijama uspeo da poveća svoju moć na 729 ks. Pored svih poboljšanja performansi, ovaj Mustang dobio je obilje komponenti od ugljeničnih vlakana i Roush Performance Stratasys specijalnu opremu za karoseriju. Ostale istaknute karakteristike modela uključuju Recaro trkačka serija, zaštitni kavez i dvadesetoinčne točkove obmotane Continental guama.

Tucci Hot Rods Mustang nije zapravo bio posebno dizajniran kako bi dostigao maksimalnu brzinu od 321 km/h. Kako bi ovo postigao, automobil je opremljen asortimanom aerodinamičnih dodataka i specijalno tjuniranim petolitarskim V8 motorom. Automobil se takođe oslanja na podesivo vazdušno vešanje i poseduje novo pogonsko vratilo kompanije G-Force.

Okrećemo se jednom modelu mekog krova, Speedkore Mustang Convertible automobilu, koji je kreiran kao moderna reinterpretacija klasičnog američkog roudstera. Opremljen posebno kreiranom bojom i asortimanom aerodinamičnih paketa za karoseriju, kabriolet poseduje petolitarski V8 motor uparen sa desetostepenom automatskom transmisijom. Vozači u ovom modelu mogu očekivati Bomber Brown kožni enterijer sa karbonskim delovima kontrolne table.

Mustang koji je kreirala kompanija DeBerti, dizajniran je od strane profesionalnog vozača trka Breda Deberita i sastoji se od novih komponenti, široke opreme za karoseriju i Forgito točkovi sa 20 inča u prečniku. Ovaj model poseduje i nezavisno vešanje brenda Watson Racing Currie osovinu od devet inča. Snaga novog Mustang modela dolazi iz petolitarskog V8 motora sa Borla izduvom. Ova mašina spojena je sa šestostepenim manualnim menjačem.

Sa druge strane, Mustang koji je kreirala tjuning kuća Air Design, poseduje punu opremu za karoseriju koja ukljčuje novi prednji branik,  redizajnirane pragove i agresivni difuzor. Ostale istaknute karakterstike predstavljaju Rcaro kožna sedišta, kočioni sistem marke Wilwood i EcoBoost motor zapremine 2,3 litre.

Kao poslednjeg, Ford će prikazati Mustang kreiran od strane kompanije DRAGG (Drag Racing Against Gangs and Graffiti). Opremljen crnom i belom policijskom liverijom, ovaj unikatni model poseduje i rotaciona svetla, kuku za vuču i prednji spliter. Dizajneri su takođe instalirali i niže opruge za dvadesetoinčne Velgen točkove umotane Michelin pneumaticima. Motivacija je pružena EcoBoost motorom zapremine 2,3 litre, koga prate Air Raid usisnici i Borla izduvni sistem.

B.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group