Fiat Freemont Black Code na sajmu u Frankfurtu

Fiat je izabrao Frankfurt za predstavljanje najvažnijeg dodatka Freemont postavke, potpuno novog Black Code nivoa opreme, koji će od početka 2014. godine doprineti učvršćivanju već sjajnih komercijalnih rezultata koji su do sada postignuti.

Tokom preko dve godine prodaje, prvi Fiat koji je nastao iz partnerstva sa Grupom Chrysler prikupio je preko 60. 000 registracija širom Evrope, zauzimajući šesto mesto u svojoj klasi u Evropi u 2012. godini. U Italiji je Freemont vođa svoje klase dve godine zaredom (od jula 2011. do jula 2013. godine), a vozilo je na 7. mestu po broju prodatih vozila. 

Dostupan kao FWD i AWD, verzija Black Code se nalazi na vrhu postavke Freemont porodice, kako u pogledu sadržaja, tako i u pogledu stila. Sa jedinstvenim ekskluzivnim dizajnom, nova verzija nudi potpuno nove sjajnocrne detalje, vidljive na čeonoj rešetki, ukrase na retrovizorima i ekskluzivne 19-inčne aluminijumske felne. Okviri prednjih svetala su takođe crni, čime dodatno unapređuju izgled vozila. Unutrašnjost je zaista dizajnirana radi poboljšanja udobnosti i zadovoljstva pri vožnji i odlikuje se sistemom kontrole klimatizacije sa tri zone, tempomatom, kožnim tapacirungom i grejanjem sedišta (sedište vozača je električno podesivo), kao i sistemom ulaska/pokretanja bez ključa, senzorima za parkiranje sa zadnje strane i retrovizorima sa električnim sklapanjem. 

Sa jakim, odlučnim izgledom i punom opremom, Black Code nivo opreme nudi najbolje od najsavremenijih uređaja za informacije i zabavu kao deo standardne opreme. Ovo uključuje satelitski sistem navigacije sa mapama i ekranom osetljivim na dodir od 8,4 inča, zajedno sa DVD plejerom i SD čitačem, Bluetooth konekcijom, kamerom sa zadnje strane za parkiranje i Premium zvučnim sistemom sa 6 zvučnika, 368-W pojačalom i Subwoofer-om. Sve ovo zasigurno čini jedinstvenu i ekskluzivnu verziju. 

Fiat Freemont Black Code je idealno rešenje za kupce koji žele porodični automobil koji im omogućava da izraze svoju ličnost. Nova verzija je opremljena 2,0 MultiJet II motorom od 170 KS, sa FWD i ručnim menjačem ili AWD i automatskim prenosom, i AWD benzinskim motorom od 3,6 litara i 280 KS, sa automatskim prenosom. 

Verzija Black Code je zaista iznad drugih, za model koji je dizajniran da zadovolji potrebe savremenih porodica i onih u potrazi za prostranim, udobnim i svestranim vozilom koje će zadovoljiti užurbani korak svakodnevnog života ili vreme dokolice tokom vikenda. Fiat Freemont dodatno upotpunjuje ponudu modela, ponovo potvrđujući svoju poziciju kao  ”All the cars you want” (Sva vozila koje želite). Njegova svestrana duša je uspela da pridobije nove tipove kupaca drugih vrsta vozila – karavana, kombija i krossovera – kombinujući fleksibilnost i funkcionalnost sa prepoznatljivim, originalnim stilom. Uz sve ovo i još više, svi nivoi opreme i verzije motora imaju vrlo konkurentne cene. 

Fiat Freemont postavka ima 4 nivoa opreme (Freemont, Urban, Lounge i Black Code), dva sistema vožnje (na prednji pogon ili aktivni AWD „po zahtevu“), dve vrste prenosa (ručni ili automatski, oba sa 6 brzina) i 4 verzije motora: 2,0 MultiJet II 16v od 140 KS ili 170 KS i benzinski motori od 2,4 litra i 170 KS i od 3,6 litara i 280 KS, pri čemu su druga dva deo Pentastar porodice Grupe Chrysler. 

AWD verzije uvek imaju prenos sa 6 brzina koji obezbeđuje sjajne performanse, zajedno sa preciznim i tihim radom, radi izuzetne udobnosti i zadovoljstva za volanom. 

Izvor: FIAT

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group