Evo kako izgleda novi VW Passat

Više slika

Više slika

Ljubitelji VW vozila imaju čemu da se raduju...

Volkswagen kompanija predstaviće novog Passata na sajmu automobila u Detroitu, ali pre predstavljanja, dobili smo fotografije koje nam pokazuju kako ovaj novi sedan zapravo izgleda. Ono što smo primetili jeste da je ovaj Passat zapravo redizajn modela koji je specijalno kreiran za Severnu Ameriku. Međuitm, pošto je VW prodao samo 40.000 primeraka, zbog toga je na ovom modelu urađen redizajn, pa je tako rođen Passat 2020.

Na prvi pogled, Passat poručuje jasnu poruku koja nam kaže da je ovo automobil koji ima nemačku tradiciju, prepoznatljivu Volkswagen linuju, udobnost, luksus, komfor, ali i dobro poznate performanse. Eksterijer automobila je agresivan, aerodinamičan i poručuje vozaču da skriva sportski duh. Hromirani detalji odlično se uklapaju uz ovakav stil modela, pa su prednja maska i felne sjajni detalji koji čine da ovaj auto deluje luksuzno i skupoceno.

Enterijer Passata podseća na kabinu aviona i jasno nam govori da će ovaj automobil imati i više opcija nego što nam je to potrebno. Prelepi centralni LCD displej kontsruisan je tako da vam omogućava da vršite kontrolu nad svim opcijama automobila i to uz samo pritiskanje nekoliko dugmića i komandi. Novi detalj jesu otvori za ventilaciju koji kao da se prostiru širinom čitave kabine, što daje na futursitičkom i modernom izgledu.

Ispod haube nalazi se 2.0 litarski motor sa četiri cilindra koji prozivodi 175 konjskih snaga.  Iako su prethodni modeli imali motore zapremine 3.6 litara, Volkswagen je odlučio da 2.0 litarski agregat bude glavni, kako bi se povećala ekonomičnost i smanjilo zagađivanje.

Pogledajte fotografije:

Foto: Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group