Danas počinje sajam automobila u Beogradu

"DDOR BG Car Show" i Međunarodni sajam motocikala "Motopassion" danas su otvoreni za sve posetioce...


Beogradski sajam auotmobila je definitivno događaj koji svi nestrpljivo očekuju, a pogotovo pripadnici jačeg pola. Ove godine, posetioci će moći da u 6 razlilitih hala da razgledaju i uživaju u novitetima. Sajam će biti otvoren za sve posetioce od 17. do 23. marta.

Sajam će biti otvoren u periodu od 10 do 20 časova, a cena pojedinačne karte biće 300 dinara. Ako na ovu manifestaciju želite da dođete kolima, onda će vas to koštati 100 dinara po započetom satu.

Kao i svake godine, i na ovom sajmu ćete imati priliku da vidi mnogobrojne automobilske proizvođače, a svoje najnovije modele izložiće Mercedes, BMW, Audi, Citroen, Škoda, Hyundai, Honda, Ford, Suzuki, Peugeot, Volvo, FIAT, Mitsubishi, Kia, GAZ, Seat, Volkswagen, Renault, Nissan, Dacia, Toyota, Lada, Opel, Isuzu, Land Rover, Jaguar, Infiniti i drugi.

Najavljene su i premijere pojedinih automobilskih modela, pa će svi posetioci imati priliku da vide Mercedes E klase, Renault Megane, Renault Talisman, Ford Mustang, Opel Astru, Audi Q7 i A4, BMW X1, Mazdu MX-5, FIAT Tipo, Kiju Sportage, novu Toyotu Prius kao i Toyotu Mirai.

I ljubitelji dvotočkaša neće biti zapostavljeni, jer će brendovi kao što su Harley-Davidson, BMW, Honda, Yamaha, Suzuki, Gilera, Aprilia, Piaggio, Moto Guzzi, Ducati, Kawasaki i Kymco biti prisutni na sajmu.

Muški Magazin

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group