Dacija Duster ima svetsku premijeru u Frankfurtu


Frankfurt je prethodnih dana postao dom novom modelu Dacia Daster, u okviru njegove svetske premijere koja će trajati do kraja sajma 2017. Frankfurt Motor Show....

Konferenciju za novinare održao je Žan Kristof Kugler, izvršni potpredsednik i direktor evropskog regiona, priključen zajednici potrošača prilikom redizajniranja popularne linije kompanije Dacia.

"Izgrađen na snazi svog prethodnika, potpuno novi Duster jednostavno, donosi svojim kupcima više i to po ceni koja je neverovatno pristupačna", potvrdio je Žan Kristof Kugler. "Kao što možete sami videti, svaka pojedinačna karakteristika koju smo dodali pomaže prilikom uživanja u svakodnevnoj vožnji. Potpuno novi Duster model je "Duster" više nego ikada. On je jedan terenac koji će svoje vlasnike odvesti dalje sa stilom i u većem komforu."

Sa više od milion prodatih automobila, Dacia Duster linija pruža osveženja prethodnih sedam uspešnih godina nakon što je objavljen. Ovaj ikonični model je potpuno redizajniran, dolazi sa novim stilom, opremom i kompletno restilizovanim enterijerom. U međuvremenu, Duster postaje prostraniji nego ikada, oslanjajući se na terenske sposobnosti i identične niske cene.

Novi dizajn automobila podvlači crtu potpuno novog Duster SUV pedigrea, zajedno sa modernijim, robustnijim i prilično agresivnijim izgledom. Nabildovani prednji i zadnji deo modela deluju daleko šire, a linija automobila dobija horizontalnu nivelaciju sa jasnijim crtama na stranicama automobila. U međuvremenu, nova krovna konstrukcija i prominentni paneli prednjeg i zadnjeg dela dalje akcentuju novi izgled modela Duster.

Obnavljanjem ovog ustaljenog modela, Dacia planira da unese daleko više komponenti koje kupci obožavaju kako bi nastavili sa rastom popularnog brenda. Sa prodajom koja je dostigla gotovo pola miliona jedinica od početka do avgusta ove godine, Dacia je zvanično uvećala svoje prisustvo za 11%. Saga se nastavlja sa potpuno novim Duster modelom, koji poseduje odnos cene i kvaliteta koji se ne mogu uporediti ni sa jednom markom na tržištu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group