Citroen na sajmu automobila

Na ovogodišnjem Salonu automobila u Beogradu Citroen će imati dve premijere. Posetioci će moći da vide novu kompaktnu limuzinu C-Elysee, kao i lifestyle model DS5. Pored toga, kupcima će biti dostupni i drugi modeli iz aktuelne ponude Citroena.

Očekuje se da će najviše pažnje na štandu francuskog proizvođača privući upravo Citroen C-Elysee. Kako kažu u Citreoenu, reč je o vozilu posebno osmišljenom da više godina služi svoje vlasnike na tržištima gde putna mreža, kvalitet goriva i uslovi eksploatacije nisu kao u zemljama Zapadne Evrope. 

Za unutrašnjost ovog automobila odabrani su materijali koji treba da budu atraktivni, izdržljivi i laki za održavanje. C-Elysee se isporučuje se sa novim VTi benzinskim motorom sa 72 ks, koji je specijalno dizajniran da optimizuje sve performance u posebno teškim uslovima eksploatacije. 

Pored ovog, dostupan je i jači VTi motor sa 115 ks, sa manuelnim ili automatskim menjačem, kao i dizel HDi agregat od 92 ks i uz potrošnju od 4,1l/100km. 

Citroen C-Elysee nudi se po sajamskoj ceni od 9.980 evra.

Pored modela C-Elysee, premijeru na našem tržištu imaće i DS5. U Citroenu napominju da će premijum DS linija biti ukras sajamskog štanda tog proizvođača. 

Pred kupcima će se naći tri modela DS3, DS4 i DS5, dok vrhunac ponude predstavlja DS5 u Hybrid verziji. 

Na štandu Citroena moći će da se vide gotovo svi trenutno aktuelni modeli, od modela C1, preko C3 i C4, do Citroena C5 i C4 Picasso. Odlukom čelnih ljudi francuske kompanije, restilizovani C3, DS3 Cabrio i Tehnospace koncept, koji najavljuje skorašnji dolazak potpuno novog modela C4 Picasso, biće predstavljeni u Srbiji tokom sledećih meseci. 

U Citroenu ističu da su za ovaj poslednji pripremili novu paletu ekonomičnih motora.

Prodavac automobila marke Citroen, kompanija Vitro Group Inc, obezbedila je sajamske pogodnosti prilikom kupovine za sve modele Citroen vozila. 

U saradnji kompanijom DDOR iz Novog Sada, vozila je moguce nabaviti na lizing. Za tri odabrana modela, C-Elysee, C4 i DS3, omogućena je kupovina uz učešće od 5% i kamatu od 4,99%. Kupci će kao posebno iznenađenje dobiti na poklon besplatno kasko osiguranje, a deset najbržih dobiće desetodnevno gratis letovanje za dve osobe na jednom od grčkih ostrva. 

Za ostale sajamske modele uz učešće od 5% i besplatni kasko, kamata je 5,99%. 

Pored svega navedenog, za kupce koji žele da vozila odmah uplate u celosti obezbeđeni su popusti, koji se kreću do 8%, u zavisnosti od modela i paketa opreme. 

Štand Citroena na Sajmu automobila nalazi se na centralnom mestu u hali 1 Beogradskog sajma. 

Fotografije: © Automobiles Citroën

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group