Bugatti otvara novi izložbeni prostor u Hamburgu

Više slika

Više slika

Francuski proizvođač automobila Bugatti, postavlja izvanrednu opremu u Hamburgu...

Zajedno sa svojim prodajnim partnerima Kamps in Hamburg GmbH & Co KG, Bugatti je inaugurisao potpuno novi i redizajnirani izložbeni prostor ove nedelje. Bugatti brend postavio je novi salonski pod od gotovo 100 m2 i smešten je u blizini hamburškog aerodroma.

Poslednji proizvod luksuznog brenda iz Molsheima, Bugatti Chiron poseduje 1.500 ks i 420 km/h, a od sada će posedovati i svoj dom u severnoj Nemačkoj. Hambrug je postao četvrto predstavništvo kompanije u Nemačkoj sa novim salonom koji je dizajniran kao ostalih 12 u Evropi. Francuski brend poseduje ukupno 34 predstavništva u 17 zemalja, od kojih su četiri smeštena u Nemačkoj.

Kamps Group kompanija je veoma uspešna u automobilskom biznisu preko šezdeset godina i postala je ekspertna grupacija u polju super sport automobila i luksuznih vozila. Kamps in Hamburg GmbH & Co. KG predstavlja kompaniju koja je glavni član ove grupacije i zvanično je predstavljena kao partner francuskog brenda još od 2009. godine.

Novi salon u Hamburgu pruža potencijalnim kupcima i gostima, impresiju Bugatti brenda, uvid u vrednosti koje gaje prema umetničkoj formi, tehnikama i lepršavosti nastaloj u njenom Molshemskom sedištu. Ovde je kreirano nasleđe i glavna sekcija koja održava sve vrednosti Bugatti brenda. Svaki od tri čelična stuba predstavlja jednu od ovih vrednosti. Svaka kolumna salona, poseduje monitor za prikazivanje filmova i animacija koje pružaju impresivne prezentacije svih respektivnih vrednosti brenda.

Salon poseduje prostor za sedenje opremljen nameštajem iz kućne kolekcije kompanije Bugatti, dizajnirane posebno za potrebe novog izložbenog prostora. Originalno oblikovane fotelje kreirane su od najfinije kože i plavih karbonskih vlakana, visokokvalitetnih materijala sa kompleksnim zanatskim veštinama koje su takođe korišćene u proizvodnji Bugatti sportskih superautomobila.  

Zakrivljeni beli zid sadrži centralno mesto za zvezdu galerije, model Bugatti Chiron, najmoćniji, najbrži i gotovo sigurno najluksuzniji i ekskluzivni super sportski automobil na svetu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group