Bentley priprema veliko iznenađenje u Ženevi

Više slika

Više slika

Proizvođači automobila širom Evrope i sveta sa nestrpljenjem očekuju ženevski sajam koji startuje sledeće nedelje...

Među svim renomiranim markama nalazi se i Bentley, koji poseduje nešto neočekivano u ponudi za nas. Britanski brend predstaviće svoj novi Continental GT zajedo sa najnovijim Bentayga V8 automobilom. Međutim, on takođe obećava i „uzbudljivi novi model“, za sada nezaključenih parametara, koji će biti predstavljen direktno od strane Adrijana Halmarka. Novi generalni direktor kompanije preuzeo je štafetu od Volfganga Durhajmera, a ovo će ujedno biti njegovo prvo javno pojavljivanje ispred brenda.

Šta bi taj novi model mogao biti, mi za sada sa sigurnošću ne možemo tvrditi. Stoga, nemojte previše vremena gubiti na tumačenje slika u galeriji, jer su one tu isključivo radi ispunjavanja ilustrativne svrhe. Međutim, mi imamo nekoliko ideja. Ovaj automobil može biti ekstremno ekskluzivan, nešto bazirano na Mulsanne liniji Grand Convertible modela, nedavno najavljenih u ekstremno ograničenoj seriji. Možda proizvodna verzija Speed 6 sportskog koncept automobila. Takođe, ovo može biti priključna hibridna verzija Bentayga modela. Na kraju se ipak može ispostaviti da je ipak reč o nečemu potpuno drugačijem.

Doduše, nešto verovatnije predstavlja novi član Continental porodice, bilo u kabrolet GTC ili Flying Spur varijanti sa četvoro vrata. Oba modela su nedavno uhvaćena na testiranju, a nameću se kao očigledna rešenja nakon nedavnog predstavljanja kupe automobila. U razvoju je i projekat poslednjeg GT3 trkačkog modela, ali smo njega već videli, tako da može biti izuzet iz ove grupe.

Šta god da ovo veliko iznenađenje bude, ono će se priključiti personalizovanoj Mulliner diviziji, koja je do sada pokazala nove kožne finiše i otvorene drvene komponente na svojoj prilagođenoj verziji postojećeg modela Flying Spur W12.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group