Bentley predstavio prvi hybrid model

Bentley je podelio svoju viziju "jače i efikasnije budućnosti", sa globalnim debijem Mulsanne Hybrid koncepta u Pekingu...

 

Studija britanskog brenda je prvi hibridni model i dok i dalje stoji pitanje da li će upotrebiti ovaj motor na aktuelnom Mulsannu, Bentley je potvrdio da ćemo ga videti kao opciju na dolazećem i dalje bez imena, SUV modelu 2017. godine.

Bentley kaže da ovaj plug in hibridni sistem povećava snagu do 25%, a smanjuje emisiju štetnih gasova za čak 70%, kao i da pruža autonomiju od barem 50km na električni pogon. 

Da bi razdvojio Hybrid koncept od ostalih Mulsanne modela, Bentley je koristio bakar na eksterijeru i enterijeru kao stilski element koji ističe električna svojstva ovog automobilia. 

"Dodajući performanse i efikasnost bez kompromisa na luksuzu, plug in modeli su važan deo Bentley-eve uzbudljive budućnosti i ponosni smo što smo pioniri u razvoju ovih tehnologija u super luksuznom sektoru", rekao je direktor Wolfgang Schreiber. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group