Alfa priprema iznenađenje za sajam u Ženevi


Menadžeri brenda najavili su iznenađenje koje će biti predstavljeno 5. marta na predstojećem sajmu automobila koji će se održati u Ženevi...

Alfa Romeo je jedan od najomiljenijih italijanskih brendova, međutim, ovaj brend još uvek nije predstavio nove modele. Iako su mnogi mislili da će Alfa u Ženevi predstaviti samo osvežene verzije, Berž Aleksanijan, menadžer ALfra Romeo brenda za američlko tržište izjavio je da Alfa sprema iznenađenje za sve fanove ovog brenda.

„Evo šta vam mogu reći za sada, Alfa Romeo će se na ženevskom sajmu pojaviti u punoj snazi, sa našom pobedničkom serijom automobila, ali i sa novim stvarima skrivenim ispod naših rukava. Uzbuđeni smo da pokažemo svima sledeći korak italijanskog luksuza i dizajna“, rekao je Berž Aleksanijan.

Za sada ne možemo pretpostaviti šta će biti iznenađenje, ali se nadamo da je reč o novom automobilu koji će nas sve usrećiti.

5. marta videćemo šta će Alfa predstaviti na sajmu, tako da imamo još malo da se strpimo.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group