Ženeva 2017: Jeep noviteti

Više slika

Više slika

Jeep koristi priliku i na ženevskom sajmu kompletira svoj Night Eagle asortiman, koji sada sadrži transformisane Grand Cherokee i Wrangler modele…

U suštini, oba modela su dobija sjajne crne akcente i finiše u eksterijeru, koji im pomažu u dostizanju nešto agresivnijeg stave i sportskog izgleda i privlačnosti.

Za Grand Cherokee model, Night Eagle specijalno izdanje predstavlja “zacrnjenu” temu, koja počinje sa sjajnom crnom rešetkom, kao i platinastom mrežastom teksturom rešetke, a završava se sa crnim bazama farova, aplikacijama u donjem prednjem delu, amblemima i crnim aluminijumskim točkovima od 20 inča.

U enterijeru ovog modela nalazi se premijum crna Capri koža kojom su obložena sedišta, a ona sadrži i perforirane inserte od pliša i crne akcentne šavove. Šta više, anodizovani metalik akcenti su integrisani u instrument tablu i detalje vrata.

Grand Cherokee Night Eagle model pokreće 3.0 litarski Multijet II dizel motor sa 250 KS, kao i 3.6 litarska V6 benzinska jedinica sa 286 KS, a oba motora uparena su sa osmostepenom automatskom transmisijom brzina. Budući kupci ovog modela mogu već sada naručiti svoj i odabrati jednu od šest dostupnih boja za enterijer: Diamond crna, bela, Billet srbrna, Granite Crystal, Velvet crvena i Rhino.

Model koji je Jeep brend predstavio u Ženevi ima Billet srebrni eksterijer i opremljen je standarnim paketom, koji sadrži Bi-Xenon farobe, Uconnect radio sa satelitskom navigacijom, ekran osetljiv na dodir dimenzija 8.4 inča i Uconnect Live, Alpine audio sistem sa 506 watt sa devet zvučnika i subwooferom, zadnju kameru za parkiranje, senzore za parkiranje i asistenciju za parkiranje.

Što se tiče Wrangler Night Eagle modela, on je takođe poboljšan sjajno crnim završnim detaljima u eksterijeru, koji uključuju aluminijumske točkove od 18 inča. Kupci će takođe moći da uživaju u dualnoj boji eksterijera, kao i u novim crnim Wrangler aplikacijama.

U enterijeru, ovaj model ima standardna crna McKinley kožna sedišta, sa Black Sport mrežastim insertima i volan obložen kožom sa Diesel sivim šavovima. Školjka konzole i nasloni za ruke na vratima obloženi su crnim vinilom, dok su ručke dobile piano crne detalje. Standardna oprema ovog modela uključuje Alpine premium zvučni sistem sa subwooferom, kao i Uconnect satelitski navigacioni sistem sa CD/DVD/MP3, kao i ekran osetljiv na dodir od 6.5 inča, sa portovima za AUX i USB.

Kako bi bio sposoban da osvoji bilo koji teren, Wrangler Night Eagle dolazi sa Trac-Lok zadnjom diferencijalom kao standardom, koja mu omogućava zadržavanje trakcije na klizavim ili grubim površinama, kao što su pesak, šljunak, sneg i led.

Kupci će imati izbor između 2.8 litarskog turbo dizel motora sa 200 KS i 3.6 litarskog benzinskog V6 modela sa 284 KS, koji će raditi u skladu sa automatskim petostepenim prenosom brzina. Što se tiče boja tela automobila, njih osam je dostupno: crna, Firecracker crvena, Billet srebrna, Bright bela, Granite Crystal, Rhino, Extreme ljubičasta i Chief.

Ovaj model će se pojaviti ovog meseca kod prodavaca u Evropi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group