Ženeva 2017: Ford GT 66 Heritage Edition

Više slika

Više slika

Za neke kupce, odnosno bolje rečeno kolekcionare, posedovanje superautomobila koji nije ograničenog izdanja, jednostavno nije zadovoljavajuće…

Baš tu na scenu stupa ’66 Heritage Edition Ford GT, koji je kreiran za sve one koji žele nešto što je još ekskluzivnije od regularnog, sasvim novog GT superautomobila.

Automobil koji možete videti u našoj galeriji rođen je u čast klasičnog GT40 Mark II kojim su upravljali Brus Meklaren i Kris Amon tokom 1966 Le Mans trke, pre više od pedeset godina. Sa vizuelnog stanovišta, ono što ga odvaja od svog regularnog rođaka jeste Shadow Black finiš eksterijera, za početak. Možete ga zatražiti u sjajnoj ili mat verziji, pri čemu je mat model predstavljen u Ženevi.

Drugi elementi uključuju srebrne šare, izloženi karbonski paket, Frozen White #2 grafike na haubi i vratima, i aluminijumske točkove od 20 inča, koji su kreirani od jednog komada ovog materijala.

Što se tiče kabine, ovaj model ima još više #2 grafika na vratima, izložene detalje od mat karbona tu i tamo, kao i sedišta od karbona, obložena Ebony kožom, unikatne plave mrežaste pojaseve i zlatne aplikacije na instrument table.

Samo će jedan ograničeni broj Ford GT ’66 Heritage Edition modela biti dostupan ove godine, i nikada više. Ko voli, nek izvoli.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group