Ženeva 2017: Dacia Logan MCV Stepway

Više slika

Više slika

Dacia će možda konačno osvojiti tržište, ponudom Stepway verzije Logan MCV modela…

Ovaj model će interesovati sve koji su u potrazi za crossover porodičnim automobilom sa pristupačnom cenom. Kao i kod svih ostalih modela u Stepway asortimanu – Sandero, Lodgy, Dokker – Logan MCV sadrži zaštitne detalje sa strane i povećanu udaljenost od zemlje za 50 mm, ali nažalost, nema pogon na sva četiri točka.

Što se tiče stilizacije, Logan MCV Stepway koristi unapređeni dizajn regularnog modela, kome su dodati Bayadere Dark Metal točkovi od 16 inča, krovne šine, dve specifične boje – Azurite plava, Vision braon – i rešetka u stilu pravog Duster modela.

Ispod haube ovog modela pronaći ćete nekoliko unapređenja koja će mu pomoći da se bolje uklopi sa svojim preostalim Stepway rođacima, kao i veliki prtljažnik zapremine 573 litra, koji je među najvećim na tržištu kako tvrde iz ovog brenda.

U početku, Logan MCV Stepway model će biti dostupan sa izborom od dva motora – benzinski TCe sa 90 KS i petostepenim ručnim ili automatskim manječem, i dCi sa 90 KS, koji se prodaje isključivo sa petostepenom ručnom transmisijom.

Kasnije će biti ponuđen i LPG model usmeren odabranim tržištima, ali tačan datum još nije poznat.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group