Štand brenda Jeep u Frankfurtu

Brend Jeep je u Frankfurtu i kako bi potvrdio svoju titulu brenda za sve terene i to što je referentni brend kada su u pitanju jedinstvenost, udobnost i tehnologija. Unutar hale 6 izložbeni prostor od 770 kvadratnih metara prikazuje više terena na kojima vozila brenda Jeep mogu izraziti svoj karakter: u gradu i na ekstremnim off-road stazama.

Sve na štandu predstavlja izraz moći i prefinjenosti. Peščane dine koje se ocrtavaju kroz moderni trotoar karakterišu ugao u kom je novi model Jeep Wrangler Polar specijalne serije i ukazuju na izuzetne off-road sposobnosti tradicionalnog modela Wrangler. Zgrada koja se nalazi u pozadini štanda i tri stuba u njenoj sredini prikazuju liniju horizonta moderne američke metropole kako bi odali čast američkom poreklu brenda i istakli sposobnost brenda da bude glavna ličnost i u gradskoj sredini. 

Novi Jeep Grand Cherokee ističe se u centru prostora nalik dnevnoj sobi i dovršenoj elegantnim drvenim podovima koji istovremeno izražavaju klasičnu harmoniju i savremenost. Stilski osveženi 2014 Jeep Compass prikazan je u sredini štanda stavljajući tačku na izloženu gamu vozila i naglašavajući kombinaciju off-road sposobnosti i gradskih kvaliteta.

Na velikom ekranu, postavljenom na zadnjem zidu štanda video-snimci će prikazivati publici najnovije karakteristike i tehnički sadržaj nedavno uvedene u modele brenda Jeep. U određenom delu štanda nalaziće se prodajni kutak u kome će posetioci moći da kupe ekskluzivnu dodatnu opremu i odeću kolekcije brenda Jeep.

Pored novog modela Jeep Wrangler Polar specijalne serije, na štandu će se naći i 2014. Jeep postavka dostupna do danas. U prostoru unapređenom prijatnom i prefinjenom atmosferom dnevne sobe, publika će moći da upozna novi Jeep Grand Cherokee, vodeći model brenda prikazan u vrhunskom Summit nivou opreme, sa Deep Auburn  bojom eksterijera i prefinjenom Grand Canyon braon Natura Plus kožnom unutrašnjošću. Grand Cherokee Summit model će biti prikazan pored elegantnog modela Grand Cherokee Overland bele boje sa indigoplavom Vesuvio bojom enterijera, opremljenim sa ekskluzivnim aksesoarom dizajniranim od strane Mopar-a, ( posebnim odeljenjem Fiat i Chrysler grupacije koji je zadužen za delove i servis kupaca)  uključujući uklonivu kuku za vuču, dodatnu zaštitnu podlogu u prtljažnom prostoru i zaštitne pragove  sa osvetljenim Jeep logotipom.

Oba Grand Cherokee modela opremljena su V-6 turbo dizel-motorom od 3 litra sa MultiJet II tehnologijom koji proizvode 250 KS (184 kW) i 570 Nm obrtnog momenta. 

Jedan deo štanda predstaviće  publici model visokih performansi, Jeep Grand Cherokee SRT. Najmoćnije i najbrže vozilo brenda Jeep do sada može se pohvaliti eksterijerom tamnocrvene boje i kožne Laguna unutrašnjosti u Sepia boji. Opremljen moćnim HEMI® V-8 motorom od 6,4 litra koji proizvodi 468 KS (344kW) na 6 250 o/min i 624 Nm obrtnog momenta na 4 100 o/min, sa tehnologijom uštede goriva za smanjenu potrošnju goriva i emisiju gasova, model Jeep Grand Cherokee SRT postiže performanse koje su apsolutna referentna stavka: od 0 km/h do 100 km/h za 5 sekundi, maksimalna brzina od 257 km/h, kočenje od 100 km/h do 0 km/h za 35 metara. 

Dve verzije legendarnog modela Jeep Wrangler 2014  biće prikazane u delu štanda u kom poseban trotoar bež boje stvara naročit efekat peščanih dina. Elegantni model Wrangler Unlimited Sahara sa četvoro vrata, opremljen turbo dizel-motorom od 2,8 litara koji proizvodi 200 KS, prikazan je u Billet srebrnoj boji, sa tvrdim krovom u boji vozila i crnom kožnom unutrašnjošću. Drugo Wrangler vozilo je Rubicon – najekstremnije i najsposobnije off-road vozilo u Wrangler postavci – prikazano u verziji sa dvoja vrata vatrenocrvene boje, crne unutrašnjosti sa specijalnom Mopar opremom. 

Da bi dodao sasvim poseban izgled Rubicon nivou opreme legendarnog Wranglera “Moparizovani“ Wrangler Rubicon model uključuje dodatno spoljašnje osvetljenje, satensko crne čelične zaštitne šine and a half door kit  sa ogledalima. Takođe, unutrašnjost nudi posebnu Mopar opremu sa aplikacijom posebnog stilskog paketa sa tamno crvenim umetcima.

U potpunosti obojeni polu-sjajni crni 17- inčni aluminijumski točkovi, prekrivač rezervnog točka u boji vozila, panorama krov i crni poklopac rezervoara sa Jeep logotipom upotpunjuju izgled „Moparizovanog“ Rubicon modela izloženog na Jeep štandu, dodatno naglašavajući jedinstvenost legendarnog Wranglera. 

Opremljen prednjom i zadnjom Dana 44 osovinom, neprevaziđene off-road sposobnosti modela Wrangler Rubicon postižu se pomoću sistema pogona na četiri točka brenda Jeep koji snagu dobija iz Rock Trac NV241 dvostepenog reduktora sa povremenim uključivanjem i najvećim stepenom redukcije od 4,0:1, kao i pomoću Tru-Lock elektronskog zaključavanja prednje i zadnje osovine i elektronske kontrole balans štangle, pod nazivom Active Sway Bar System, za savladavanje najnepristupačnijih staza. 

Konačno, dva 2014. Jeep Compass vozila će biti smeštena u sredini štanda brenda Jeep u Frankfurtu. Kompaktni SUV u postavci brenda Jeep, nedavno osvežen i lansiran kao model za 2014. godinu na evropskom tržištu prošlog leta, biće prikazan u svom vrhunskom nivou opreme, Limited, opremljen efikasnim turbo dizel-motorom od 2,2 litra koji pruža 163 KS (120 kW). Briljantna crna boja eksterijera u kombinaciji sa novom Saddle braon kožnom unutrašnjošću opremiće jedan Compass model pod frankfurtskim reflektorima, i u ponudi će imati takođe specijalnu podlogu prtljažnog prostora i čelične pragove sa Compass logotipom, oba kreirana od strane Mopara. 

Granitno-kristalna karoserija sa tamnosivom kožnom unutrašnjošću odlikovaće drugo Limited vozilo kompaktnog Jeep SUV modela koje će biti prikazano na štandu brenda Jeep. 

Kroz ilustrativne materijale i specijalna izdanja koja će se deliti posetiocima, posetioci će se upoznati sa proizvodima kompanije FGA Capital, finansijske kuće specijalizovane za automobilski sektor. Finansijska kuća radi na svim većim evropskim tržištima, a u Nemačkoj sa FGA bankom, sa samo jednim ciljem: da pomogne prodaju svih brendova vozila grupe Fiat Group Automobiles, pružajući inovativne finansijske proizvode sa uslugama visoke dodatne vrednosti usmerene na mrežu dilera, privatne klijente i kompanije.

Izvor:JEEP

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group