Šangajski konvoj kompanije Brabus

Više slika

Više slika

Ukoliko tragate za najvećom količinom snage prema tjuneru/proizvođaču na ovogodišnjem sajmu u Šangaju, nikako ne biste trebalo da prolazite pokraj štanda kompanije Brabus...

Ovogodišnja kolekcija besprekorno moćnih i veoma impresivnih Mercedes-Benz modela sastoji se od svega ili linija GLE, GLE kupe, GLS i G klase, do moćne S klase, drugačije poznate kao Rocket.

Primetićete da su dve varijante poslednje pomenute S klase spojene zajedno na štandu i dok je jedna od njih standardni model, druga je Maybach verzija, koja se nalazi u svojoj najboljoj Rocket 900 formi.

U terminima performansi, Rocket 900 poseduje V12 motor koji isporučuje 888 ks i više nego zastrašujućih 1.500 Nm obrntog momenta, što ovoj raketi dozvoljava sprint od nule do sto za samo 3,7 sekundi, pre nego što ubrza na maksimalnih 350 km/h.

Naravno, to je samo jedan od automobila, a Brabus je odlučio da na ovogodišnjem sajmu automobila u Šangaju predstavi čak osam modela u totalu, a kako je procenjeno, oni zajedno imaju oko 6.000 konjskih snaga.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group