Čistokrvni sportista - BTR Edition Elantra Sport


U Las Vegasu je pre nekoliko dana počeo izvanredan događaj koji predstavlja najbolje mašine iz sveta sporta, na njemu se nalaze najbolji proizvođači, a među njima je naravno i Hyundai...

2017. SEMA sajam automobila, otvorio je svoja vrata proizvođačima i posetiocima 17. oktobra, a južnokorejski gigant premijerno je predstavio novi plod svoje saradnje sa Blood Type Racing brendom, najnoviji BTR Edition Elantra koncept automobil.

Ovaj konceptualni sportista kreiran je na bazi veoma pristupačnog modela performansi i OEM nivoa dizajniranog specijalno za liniju Elantra Sport, dok celokupnoj ponudi dodaje metanske injektore, usisnike vazduha, izduvni sistem i interkuler tehnologije, tjunirano vešanje i potpunu aerodinamičnu opremu za karoseriju za “All-show, All-go” impresivni izgled i još impresivnije performanse.

" BTR Edition Elantra Sport daleko više približava Elantra model njegovim OEM razvojnim korenima, samo što u ovom slučaju ne postoje gotovo nikakve dodirne tačke sa putničkom vozačkom mehanikom regularnog modela", izjavio je Sem Li, proizvodni menadžer kompanije Blood Type Racing. "Kreiranje modela na točkovima Elantra Sport šasijske arhitekture, pogonskog sklopa i dizajnerskog fundamenta, pružilo nam je mogućnost izgradnje moćnog automobila i nove vizije za sve ljubitelje ovog pristupačnog sportskog kompakt modela."

Hyundai Motor America sa svojim sedištem u Kaliforniji, predstavlja ogranak kompanije Hyundai Motor Co. Južna Korea. A ovaj segment zadužen je za distribuciju modela ovog brenda širom američkog tržišta i više od 835 predstavništava širom SAD. Sva vozila koja se prodaju na američkom kontinentu, uključujući i ovaj koji vam predstavljamo, idu preko Hyundai Assurance programa, koji uključuje petogodišnju garanciju na 60.000 pređenih milja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group