2019 MINI modeli dobijaju redizajnirani izgled pred Detroit

Više slika

Više slika

Mini je predstavio svoje redizajnirane linije sa troje i petoro vrata, ali kompaktnih i kabriolet modela takođe...

Na polju stilskih promena, sve varijante dobile su restilizovane farove, redizajnirane aluminijumske felne i dvodimenzijalne Mini oznake. Kupci još mogu pronaći Union Jack inspirisane farove i obrnutu paletu boja koja sada uključuje Emerald Grey metalik, Starlight Blue metalik i Solaris Orange metalik nijanse. Tu je i Piano Black eksterijer koji menja hromirane finiše automobila visokosjajnim crnim akcentima.

U enterijeru putničke kabine, u ulaznom nivou, vozači mogu pronaći besprekorni trokraki volan i unapređeni audio sistem sa ekranom u boji dijagonale 6,5 inča. Svi automobili dobijaju nekoliko nvoih opcija uključujući navigacioni sistem sa ekranom osetljivim na dodir i dijagonalom od 8,6 inča, kao i bežični punjač za pametne telefone. MINI Yours Interior Style Piano Black paket je pretrpeo dodatne revizije i sada dolazi sa dodatnim LED osvetljenjem.

Kada već govorimo o unapređenjima vredi pomenuti da je MINI Connected sistem dobio nekoliko novih karakteristika informativnog karaktera, ličnu uslugu konsijerža, pristup MINI Online portalu, koji vozačima omogućuje vesti vezane za atmosferske uslove i lokalnim cenama goriva u realnom vremenu.

Iako su stilske promene relativno minorne, kompanija MINI tvrdi da su njeni inžinjeri napravili promene na TwinPower Turbo tehologiji, motornoj elektronici, dotoku ulja, vazdušnim indukcijama, sistemu hlađenja i izduva. Kompanija je takođe uključila i komponente od ugljeničnih vlakana kako bi smanjila ukupnu kilažu atuomobila.

U Evropi, kompaktne varijante biće ponuđene sa sedam motornih opcija, koje variraju od 75 do 192 ks u Cooper S automobilima. Mini kabriolet nudi šest agregata i baznu jedinicu matiranu na 102 ks. U zavisnosti koji motor izaberu, kupci mogu dobiti šestostepeni manualni menjač, sedmostepenu transmisiju duplog kvačila ili automatik koji dolazi sa osam stepeni prenosa.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group