2018. Range Rover SVAutobiography putuje u L.A.

Više slika

Više slika

Jaguar Land Rover objavio je svoje prisustvo na sledećem 2017. Los Angeles Auto Show sajmu automobila…

Britanski brend predstaviće svoje nove opsege ili redizajnirane linije značajno poboljšanih kvaliteta i performansi prvog decembra u LA Convention centru. Jedan od modela koji će imati premijeru jeste 2018 Range Rover SVAutobiography, koji će proslaviti svoj globalni debi na američkom tržištu.

Vrhunska varijanta terenskog opsega poseduje sve prednosti vizuelnih dodataka i redizajniranog izgleda Range Rover modela koji je debitovao prethodnog meseca sa novim prednjim delom, stilizovanijom putničkom kabinom i određenim revizijama koje su kreirane u motornom delu.

Proizvođač je izjavio da će više detalja o ovom novom modelu biti objavljeno nakon što se prvi put pojavi u Los Anđelesu, kada će takođe predstaviti i SVAutobiography Dynamic verziju.

SVO divizija takođe će predstaviti 2018. Range Rover Sport SVR liniju, koja dobija sve pogodnosti identičnih poboljšanja ostalih serija u 2018MY postavci, dok će ispod haube smestiti V8 motor sa superpunjenjem i 575 ks. Ovaj terenac sprintuje do sto na sat iz mesta za samo 4,3 sekunde i može da razvije brzinu od 283 km/h.

Nakon glavne evropske premijere u Frankfurtu pre dva meseca, Land Rover Discovery SVX Concept biće prikazan na američkom tlu, koje će sada dobiti i ultimativne varijante ovih modela, namenjene svim entuzijastima i njihovim epskim avanturama.

PHEV verzija Range Rover i Range Rover Sport automobila dobila je zeleno svetlo za ovaj sajam takođe, a na njemu će predstaviti svoje ulepšane enterijere i detaljnije informisati posetioce o svim mogućnostima pogona i njihovih električnih komponenti koje sada pružaju dodatnih 50 km prelaznog opsega.

Prvi potpuno električni model engleskog brenda, koji će se u prodaju pronaći od sledeće godine, predstavljen je Jaguar I-Pace Concept verzijom, kojoj će se priključiti I-Pace eTrophy prototip, kako bi zajedno najavili svoje namere razvoja svoje električne nedavno kreirane trkačke serije, namenjene 2018/2019 FIA Formula E šampionatu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group