VW Sharan sa 434 konjske snage

Više slika

Više slika

U slučaju da volite male kombije ali tražite nešto malo življe kada pritisnete papučicu gasa, onda je ovo idealan primer koji vam može dati savršenu ideju prilikom kupovine sledećeg automobila...

Ovaj VW Sharan iz 2001. godine poseduje pogon na sva četiri točka i dolazi sa V6 turbocharge motorom zapremine 2,8 litara, koji obezbeđuje 440 ks. Turbo punjenje je dodato 2012. godine kada je ovo vozilo na odometru imalo 154.000 pređenih kilometara.

Sada, nakon 228.000 pređenih kilometara, automobil se nalazi u prodaji i jasno je da je vlasnik uložio dosta truda u njega, osiguravši da bude diskretno odvojen od onoga što biste u normalnim okolnositma nazvali regularnim porodičnim kombijem.

Pored svojih modifikacija koje su orijentisane ka performansama, ovaj Sharan dolazi sa 7 sedišta, kukom za prikolicu, felnama od 18", Webasto grejnim sistemom sa daljinskim radio upravljanjem, zimskim i letnjim gumama, Alpine CD radiom sa USB priključkom i aktivnim sub-woofer sistemom.

Što se tiče stvari koje ga čine veoma čvrstim na pravoj liniji, to su vazdušni sistem sa vodenim hlađenjem, turbo punjenje marke Garrett GT30, izduv od nerđajućeg čelika, sistem ubrizgavanja tečnog metana i ojačani menjač.

Iako je ovaj posebni automobil tehnički ispravan i registrovan, njegov vlasnik u oglasu dodaje da turbo konverzija koja je načinjena na motoru i dalje nije zvanično registrovana, iako je napomenuo da ona ne predstavlja nešto što može na prvi pogled biti primećeno.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group