Veyron Grand Sport Vitesse WRC na prodaju

Pod VW grupom, 2005. je oživljen i počeo je da stvara istoriju, Bugatti sa lansiranjem svog Veyron modela, tehnološkog remek dela, koje je postalo najbrži automobil na svetu...

 

Sa snagom od 1014PS iz quad turbo W16 motora, pa do 1200PS u Super Sport kupe verziji i Grand Sport Vitesse, pa sve do nebrojenih novih verzija.

Jedna od njih je World Record Edition Vitesse verzije, koja se trenutno prodaje u HR Owen za sumu od 1795000 funti, što je oko 2,5 miliona dolara. Samo osam primeraka ovog automobila je napravljeno, a u Black Carbon Fiber boji, sa Arancia Carbon Orange elementima. Ova šema boja je napravljena kao omaž posle obaranja rekorda koji se desio u aprilu 2013. godine. Veyron Grand Sprot Vitesse je stigao do 408,84km/h, što ga je napravilo najbržim automobilom na svetu sa otvorenim krovom.

Ovaj primerak je originalno registrovan u Britaniji oktobra 2013. godine, a samo jedan vlasnik postoji. Prešao je 1 818 kilometara, što je razdaljina od Londona do Rima. 

Anita Krizsan, Bugattu brend direktor za HR Owen je rekla: "Bilo je zadovoljstvo prodati ovaj automobil prvom vlasniku, a naš poseban odnos sa klijentima nam pruža mogućnsot da budemo tu i za narednog kupca".

Nalazi se na Berkeley Square u Londonu, HR Owen je ovlašćeni diler Bugatti vozila za Britaniju. To je takođe i jedino mesto gde možete da kupite Chiron u Britaniji kada krene u prodaju ove godine. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group