U prodaji se pojavio Fake Taxi

Više slika

Više slika

Ukoliko ste ikada posetili Facebook pijacu, onda vam je poznato da tamo možete videti različite čudne i interesante stvari...

Jedna osoba na ovm buvljaku listovala je Fake Taxi, crni taksi opremljen liverijom slavne i rado gledane produkcije, automobil koji bez ikakve sumnje deluje kao prava stvar. Teško da ne znate šta je Fake Taxi, ali za sve one retke neupućene, bitno je napomenuti da je ovo jedan veoma popularan tip pronografije, u okviru kog vozač pokupi mušteriju, ili više njih, završavajući uglavnom na zadnjoj strani sa njima isporobavajući različite seksualne akrobacije.

Ovaj posebni Fake Taxi postavljen je na prodaju zbog toga što je prema opisu "odslužio svoje i ispunio svoju svrhu", što stvari samo čini još interesantnijim. Taksi je listovan u Kornvolu prošle nedelje za 1.200 funti, dok je njegova vlasnica čak potvrdila da ga je ona koristila uglavnom kao "porodični automobil". Deca su joj sigurno bila presrećna kada ih je istovarala ispred škole, ali na svu sreću, lista jasno naglašava da ovaj automobil nipošto nije služio svrsi na koju smo navikli kada je u pitanju Fake Taxi produkcija.

 

Kako prodavac navodi: "Londonski taksi LTI "Fake Taxi" liverija. 2,4 turbo dizel tranzit motor. 200.000 pređenih milja. Ofarban u metalik crnu boju prošlog oktobra. Sa aktivnom radnom taksi tablom za krov i taksimetrom! Dolazi sa rampom za invalide, takođe! Enterijerno ozvučenje i osvetljnje može biti kontrolisano sa zadnje i prednje strane putem konzole! Kupili smo ovaj model kao zahtev za letnji bal i on je poslužio svojoj svrsi, a samo se o njemu pričalo te večeri! Pored toga, ovaj model je korišćen generalno i služio je kao porodični automobil!".

Iako prodavac zahteva 1.200 funti za ovaj misteriozni taksi, ona tvrdi da možda može skinuti cenu ukoliko se pokaže dovoljno interesovanja, a nije ni potrebno pominjati koliko je zainteresovanih ljudi on već privukao do sada.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group