Top polovni automobili

Nastavljamo sa našom analizom polovnih automobila i koji su najbolji načini da dođete do njih. Danas ćemo vam predstaviti neke od najboljih polovnih automobila koji mogu da se pronađu, iz različitih katerogrija...

 

Ima mnogo razloga zašto biste trebali da se odlučite za nov automobil. Za mnogo ljudi sigurnost garancije novog automobila i saznanje da niko pre njih nije vozio isti i imao šansu da se ne ponaša prema njemu kako treba. Takođe, kao prvi koji voze taj automobil, žele da dobiju najbolje u smisliu stanja automobila i pouzdanosti. 

Tu su i oni manje konvencionalni razlozi, kao što je miris novog automobila, pa status koji donosi.

Za one koji su finansijski pragmatisti, kupovina novog automobila je anatema. Jer kada su u pitanju finansije, kupovina polovnog automobila je ponekad pametniji i jeftiniji izbor. 

Novi automobili gube vrednost najbrže prve 2-3 godine nakon što izađu iz salona, neki brže, neki sporije. Pokušajte da kupite polovni automobil kada je u periodu kada je opadanje cene prošlo najgoru fazu.

 Zahvaljujući borbi za tržište danas imamo najbolje garancije za automobile u istoriji. Većina polovnih automobila starih 3 godine, imaju još po 2 godine garancije, ili više. Takođe moderni automobili su daleko pouzdaniji i izdržljiviji nego ranije. 

Ono što je još dobro kod polovnih automobila, je da su obično top modeli najbolja ponuda. Polovni automobili sa najboljom opremom su često slične cene kao i oni sa lošijom. 

Proći ćemo kroz 5 kategorija i videti koji automobili su najbolju u kojoj. 

 

Najbolji luksuzni polovni automobil

LEXUS LS400 
1991-2000

Lexusov prvi pokušaj luksuznog automobila je bio pun pogodak. Danas je toliko jeftin, da ga je šteta propustiti. Kupujete udoban automobil, obično sa V8 motorom sa svom opremom koja može da vam zatreba. Odlično je napravljen i i dalje će zapanjiti vaše komšije. Koža, sunčani krov i alu felne za cenu autobuske karte.

 

MERCEDES-BENZ E55 
2000-2002

Ovo je bio model pre turbo motora, koji je dodao dosta na početnu cenu. Mnogi smatraju da je ovaj motor bez turbo punjača slab za ovakav automobil, ali provozajte jedan i videćete da je to jedan odličan luksuzni sedan. Za razliku od cene koja je bila oko €150 000, sada ćete platiti siću. 

 

BMW 7-SERIES 
2002-2005

Večina primeraka serije 7 se prodaje od strane prvih vlasnika. Problem je što niko ne želi polovan ovaj model, tako da su cene drastično spale. Model 735i sa V8 motorom može da se uzme za male pare, ako se uzme u obzir da je koštao oko 180 000 dolara.

 

Najbolji prvi automobil

VOLKSWAGEN GOLF V 
2004-2009

Mladi vozači imaju dosta zahteva kada je u pitanju automobil. Treba da bude bezbedan, lak za vožnju, male potrošnje, jeftin, a i ne preveliki. 

Generacija Golfa broj 5 je odličan izbor. U ponudi su benzinci, dizeli, manuelni i automatski menjači. Bezbedni su, sa anti lock kočnicama, traction kontrolom i airbag-ovima. Nisu preterano pouzdani, tako da potražite servisnu knjižicu. 

 

FORD FOCUS 
2002-2008

Focus izgleda dobro čak i nekoliko godina kasnije i ima odličnu šasiju sa odličnim upravljanjem. Motori nisu najjači adut ovog automobila,ali rade posao, a bezbednost je soldina sa dupli air bagovima napred na svim modelima. Uzmite LX opremu, ili bolju.

 

Najbolji polovni porodični automobil

HONDA ACCORD EURO 
2003-2008

Odlična Honda koja je oduvala konkurenciju kada se pojavila. Odlična kombinacija luksuza i agresivnosti, kao i otkrovenje kada je vozite. Ako ste seli u Hondu u ono vreme, sve drugo u klasi se odjednom činilo smešnim. Zanimljivo da ćete sličan utisak imati i danas. Odličan kvalitet, oprema, skup kada se pojavio, sada povoljan.

 

Najbolji sportsi auotmobil

BMW M3 
1994-1999

Nekada davno, ovo je bio pravi super automobil, sa mnogo snage i performansi. Čak i danas, ovo je zabavan način da putujete. Upravljanje je dobro i za današnje standarde, motor ima više nego dovoljno snage. Svaki primerak je odličan automobil, a cene su pristojne danas. Pazite samo ko ih je vozio i kako. 

 

MAZDA MX-5 
1989-2003

Prvi MX-5 je i dalje najbolji. Motor 1.6, ili 1.8 od 1993. je magičan i odlično se uklopio sa šasijom. Menjač je jedan od najboljih koje je Mazda ugrađivala, a kvalitet izrade vrhunski. Automobil je jednsotavan, a odličan. 

 

Najbolji SUV

BMW X5 
2000-2007

X5 je već legenda. Automobil koji je postavio standarde za ovu klasu automobila, agilan, kvalitetan, sve što očekujete od jednog BMW-a.

Nije za off road vožnju, ali nećete pogrešiti sa izborom.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group