Slupani Enzo popravljen, pa na aukciji

Šta je crno, bilo pokidano na pola i očekuje se da će se prodati za više od 2 miliona dolara?

 

Predviđen je da se pojavi na aukciji u Parizu, trećeg februara, a prethodno je punio novinarske stupce, ali iz pogrešnog razloga. 

Napravljen je 2004. godine, sa brojem šasije 135564 i napustio je fabriku u najpopularnijoj boji: Rosso Corsa. Dve godine kasnije je bio deo ozbiljne nesreće u Americi, gde je skoro uništen i pokidan na dva dela na Pacific Coast autoputu pri brzini od 260km/h. 

Posle nesreće, izgledalo je da verovatno nikada neće biti sređen. Ipak, Ferrari Technical Assistance Service, je uspeo da ga obnovi i ofarbao u Nero Daytona boju. 

Automobil dolazi sa Bose audio sistemom, satelitskom navigacijom, zadnjom kamerom, karbonski spojlerom... Pored zanimljive istorije, dolazi sa sertifikatom Ferrari Classiche i ima 2500km na satu. 

Nema sumnje da je Ferrari uradio odličan posao kada je obnovio ovaj automobil, pa će biti zanimljivo da vidimo za koliko novca će se prodati.
O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group