Prvi sajam polovnih automobila u Srbiji


U Srbiji je juče otvoren prvi sajam polovnih automobila…

Ovaj sajam organizovan je u Kragujevcu, a zvanično je otvoren juče. Radno vreme sajma će biti od 10 do 20 časova, a ulaz je besplatan. Održaće se u period od 4. do 8. maja, a posetioci će imati priliku da vide bogatu ponudu polovnih automobila, prateće opreme i delova, dok će na sajmu prisustvovati i brojne banke i osiguaravajuće kuće koje će nuditi specijalne pakete svim posetiocima koji budu zainteresovani.

Tokom ceremonije otvaranja, prisutnima se obratio direktor kragujevačkog Šumadija sajma, Zoran Nedeljković, kao i najviše nagrađivani automobilista naše zemlje, Čedomir Brkić.

Svi posetioci će imati priliku da vide ponudu velikog broja autoplaceva i prodavaca automobila, a između ostalog, tu će biti brojne agencije za registraciju i tehnički pregled vozila. Naravno, ovde će biti ponuđeni najatraktivniji modeli automobila svih izlagača, koji će posetiocima biti dostupni po specijalnim, sajamskim cenama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group