Prva Corvetta 2020 koja se našla na aukciji

Više slika

Više slika

Proizvedena ove godine, a već se prodaje...

Srebrna Chevrolet Corvette Stingray 2020 dostupna je putem internet aukcije i mogla bi biti savršena za sve koji nisu spremni da čekaju mesecima da bi preuzeli model 2021.

Ovo je jedan od samo 2700 primera C8 Corvette Stingray koji su proizvedeni mesecima pre nego što je General Motors bio prisiljen da obustavi proizvodnju zbog pandemije korona virusa. Ostaje nejasno ko je bio originalni vlasnik automobila, ali na odometru ima svega 17,7 pređenih km, što znači da uopšte nije vožena.

Spoljašnost je obojena u srebrno metalik boju dok je kožna unutrašnjost dovršena u Adrenalin crvenoj boji, a takođe poseduje i 2LT grupu opreme. Među glavnim karakteristikama automobila su sedišta sa grejanjem, paket Carbon Flash znački, HD prednjom kamerom, kamerom za vožnju unazad, Head-Up displayem, audio sistemom sa 14 zvučnika Bose kompanije  i 19-inčni prednje i 20-inčni zadnje aluminijumske felne.

Za razliku od mnogih drugih modela C8 Corvette Stingray koje smo videli u poslednjih nekoliko meseci, ovaj ne sadrži Z51 paket. Takođe mu nedostaju zadnjih spojleri zbog čega zadnji kraj izgleda malo golo. Međutim, raskošna crvena koža u kabini to i te kako nadoknađuje.

Trenutno se ovaj automobil prodaje za 65.000 dolara, ali moguće je da će cena skočiti ako se nađe više interesenata.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group