Prodaje se retki karbonski Pagani Hauyra

Više slika

Više slika

Blago onom ko se ovog auta dokopa...

Proizvodnja Pagani Huayra Roadster modela ograničena je na samo 100 primera širom sveta, a ovaj automobil je broj 42. Iako je relativno skoro kupljen, ovaj auto se prodaje na aukciji. Iako nije objavljena procena pre aukcije, može se očekivati da će se prodati za više od tri miliona dolara.

Pagani je predstavio Huayra Roadster na Sajmu automobila u Ženevi 2017. godine. Ovo je posebno upadljiv hiper automobil sa otvorenim krovom koji predstavlja sinonim za luksuz, brzinu, dizajn i automoto industriju.

Ispod haube je 6,0-litarski Mercedes-AMG V12 motor sa dva turbopunjača, koji isporučuje 754 ks i obrtni momenat veći od 738 lb-ft. Ova snaga se usmerava na zadnje točkove putem sedmostepenog automatskog ručnog menjača.

Ovaj model je unikatan i zbog još jedne stvari,a to je naknadno urađena karbonska boja koja poseduje bele akcente i koja čini da ovaj auto bude još lepši i privlačniji.

Automobil poželjnijim čini i činjenica da je prešao manje od 350 kilometara i da je u savršenom stanju, tako da je ovo odlična šansa za sve one koji su propustili dodelu Huayra Roadster-a iz fabrike, jer sada bukvalno mogu dobiti novi model.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group