Prodaje se Knight Rider automobil

Više slika

Više slika

Ukoliko ste dete osamdesetih i volite automobile, postoji dobra šansa da vam je američka serija Knight Rider bila jedna od  omiljenih...

Kako zaboraviti poznate muzičke teme i ikonične moćne američke automobile, posebno Pontiac Firebird Trans Am, iz 1982. godine, jedan od naikoničnijih automobila u istoriji televizije? Ukoliko ste veliki ljubitelj naprednih superkompjutera na točkovima, baš kao i većina, onda će vas definitivno zanimati retka prilika koju vam predstavljamo, a tiče se kupovine jedne od najpoznatijih memorabilija popularne serije.

Ikonični, autonomni i raspričani Pontiac Trans Am, koji ispaljuje i rakete, trenutno se nalazi na aukciji, a ono što njegovu prodaju čini lepšom, jeste činjenica da ovaj KITT automobil poseduje niko drugi do Knight Rider lično, Dejvid Haselhof. Čuveni Hof je postavio dosta predmeta na aukcijsku prodaju, uključujući i lični KIIT automobil, dok su tu i određene uspomene iz poznatih serija kao što je Baywatch.

Kolekcija predmeta postavljena je na prodaju u okviru aukcijske kuće LiveAuctioneers, a čitav događaj nazvan je Hoff Auction. Američki glumac postavio je video na društvenim mrežama u kom objašnjava celokupan proces i pruža uvid u sve što je kupcima dostupno. KITT je definitivno najskuplji predmet na njegovoj listi i njegova cena se može prema procenama zaustaviti bilo gde od 175.000 do 300.000 dolara. Međutim, neverovatna mašina do sada je primila četiri ponude, od kojih najveća iznosi čak 450.000 dolara. 

Jedan od najpopularnijih četvorotočkaša na svetu nalazi se u Velikoj Britaniji i njegov budući vlasnik snosiće troškove samog transporta, ali njemu će Dejvid Haselhof lično uručiti ključeve ukoliko cena na kraju aukcije premaši 25% rezervisane. Za sve ljude kojma ovaj prelepi četvorotočkaš prevazilazi budžetske granice, tu su i ostali predmeti koji uključuju jaknu i fotografije Hofa sa autogramom.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group