Prodaje se 7.5-Litre Pontiac Firebird Trans Am

Pontiac Firebird je jedan od kultnih muscle car modela, koji je dostigao svoj vrhunac sa svojom drugom generacijom u Trans Am verziji, sa neverovatnim 455 motorom, od 7.5 litara...

 

Primerak koji ovde pominjemo je mnogo toga prošao od kada je napustio fabriku pre 42 godine. 

Posle restauracije od pre 5 godina, ovaj automobil je ostao bez originalnog motora i dobio je 535 Pontiac Butler Perfromance koji ima 700ks. Ovaj 8.7 motor čeka vozača koji će moći da ga iskoristi, posebno zato što je povezan na manuelni prenos sa pet brzina. 

Automobil bez problema može da podnese dodatni stres, jer je kompanija koja je bila zadužena za projekat ojačala ram i dodala Detroit Speed suspenziju, Pro Touring F-Body delove, Willwood kočnice i BFGoodrich KDW gume. 

Enterijer takođe nije prošao bez promena, pošto je instaliran zvučni sistem, kao i specijalna Cerullo sedišta sa Trans Am pticom na njima, pored drugih detalja.

18oinčne felne iz dva dela je napravio Rushworth, a boja je Spies Hecker duboko crna. Pontiac takođe dolazi sa posebnim izduvnim sistemom specijalno napralvjenim za njega. 

Ako ste brzi, automobil možete da kupite na sajtu eBay za 139 000 dolara. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group