Polovni La Ferrari od 2.4 miliona dolara

Više slika

Više slika

Još jedan retki superautomobil traži novog vlasnika u Dubaiju...

Dubai je poznat po luksuznim automobilima koji se tamo voze i ovo je verovatno jedino mesto na svetu gde možete kupovati polovne automobile od nekoliko miliona dolara. Sada svi pričaju o retkom La Ferrari modelu koji je proziveden 2014. godine i koji sada traži svog novog vlasnika. Cena ovog malo voženog automobila je 2.4 miliona dolara, što je prosto neverovatno, pošto se radi o polovnom autu.

Prvobitni vlasnik kaže da je prešao samo 5000 kilometara (toliko piše i na odometru) što ga čini bukvalno novim. Automobil je zaista odlično očuvan i sve vreme je garažiran, tako da nema nikakvog oštećenja na legendarnoj Ferrari crvenoj boji.

La Ferrari model napravljen je u samo 500 primeraka i svaki od proizvedenih modela našao je svog vlasnika, tako da je ovo samo jedan primerak koji se sada ponovo može kupiti. To je glavni razlog monstruozne cene od 2.4 miliona dolara koja je dovoljna da i najveće bogataše odvede u bankrot.

Pogledajte kako izgleda ovaj polovnjak:

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group