Polovni Koenigsegg One sa cenom od 7.1 miliona dolara

Više slika

Više slika

Da li je realno da korišćeni automobil košta ovoliko?

Automobil koji vidite na fotografijama napravljen je 2015. godine i nije puno vožen, ali opet spada u polovno i korišćeno vozilo. Zbog toga se svi pitaju zbog čega se ovaj auto prodaje po ceni većoj od 7 miliona dolara.

Razlog tome jeste što je Koenigsegg One neverovatno redak automobil i samo 7 ovakvih modela postoji na čitavoj planeti. To ga čini izuzetno pogodnim kolekcionarskim primerkom koji će sigurno zapasti za oko mnogim milijarderima koji će njime popuniti i ukrasiti svoje luksuzne garaže.

Koenigsegg One je prava zver što se tiče performansi. U njemu se skriva moćni 5.0 litarski twin-turbo motor koji proizvodi neverovatnih 1360 konjskih snaga i koji omogućava da ovaj auto sa lakoćom ostvari brzinu od 400 km/h.

Prethodni vlasnik ovog automobila bio je predsednik Ekvatorijalne Gvineje, od kojeg je ovaj auto zaplenjen, a sada se nalazi na aukciji i čeka svog sledećeg vlasnika koji će definitivno morati da ima veliki bankovni račun.

Pogledajte fotografije:

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group