Polovni Koenigsegg One sa cenom od 7.1 miliona dolara

Da li je realno da korišćeni automobil košta ovoliko?

Automobil koji vidite na fotografijama napravljen je 2015. godine i nije puno vožen, ali opet spada u polovno i korišćeno vozilo. Zbog toga se svi pitaju zbog čega se ovaj auto prodaje po ceni većoj od 7 miliona dolara.

Razlog tome jeste što je Koenigsegg One neverovatno redak automobil i samo 7 ovakvih modela postoji na čitavoj planeti. To ga čini izuzetno pogodnim kolekcionarskim primerkom koji će sigurno zapasti za oko mnogim milijarderima koji će njime popuniti i ukrasiti svoje luksuzne garaže.

Koenigsegg One je prava zver što se tiče performansi. U njemu se skriva moćni 5.0 litarski twin-turbo motor koji proizvodi neverovatnih 1360 konjskih snaga i koji omogućava da ovaj auto sa lakoćom ostvari brzinu od 400 km/h.

Prethodni vlasnik ovog automobila bio je predsednik Ekvatorijalne Gvineje, od kojeg je ovaj auto zaplenjen, a sada se nalazi na aukciji i čeka svog sledećeg vlasnika koji će definitivno morati da ima veliki bankovni račun.

Pogledajte fotografije:

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group