Neverovatni S65 AMG iste žute nijanse kao GT modeli

Istaknuti Mercedes-Benz S65 AMG pojavio se na nemačkom tržištu polovnjaka i može predstavljati idealan model za svakoga ko želi da pokrene elitnu taksi kompaniju ili jednostavno hoće da poseduje S-Class model koji se razlikuje od svih drugih...

Eksterijer ovog predivnog S65 AMG modela prekriven je istom Solarbeam Yellow nijansom kao i Mercedes-AMG GT, a uprkos što svetle boje i nijanse kao što je ova uglavnom bolje pristaju automobilima performansi nego luksuznim modelima, ovaj žuti ton bez sumnje iznenađujuće dobro pristaje i ovom C-Class savršenstvu. Neko ovu kombinaciju može smatrati prilično jeftinom, ali svako ko vozi automobil kao što je S65, nema nikakvu potrebu da drugima opravdava svoj ukus i stil.

Pored bogate žute boje, ovaj Mercedes-Benz postavljen je na standardne mat crne AMG točkove, koji stoje ovom luksuznom sedanu savršeno. Unutar putničke kabine možemo videti crna kožna sedišta, kontrolnu tablu i panele vrata, akcentovane svetlo-žutim kontrastnim akcentima. Širom enterijera putničke kabine moguće je videti i brojne akcente od ugljeničnih vlakana, takođe.

Ovaj S65 AMG model listovan je putem Mobile.de sajta, sa cenom od masivnih 159.940 evra. Iako ovo jeste ogroman novac, ova mašina je imala zvaničnu cenu od 338.101 evra kada je bila nova, dok je deo ove cifre predstavljala i posebna šema boje koju poseduje. Automobil je vože svega 36.904 kilometra od isporuke, što ga sa cenom nižom od 160.000 evra čini izuzetnim za svakoga ko želi nešto posebno i savršeno po duplo nižoj ceni.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group