Najtraženiji polovni automobili u Srbiji

Kada dođe do kupovine automobila, posebno onih polovnih, izbor je ogroman...

Koju god sumu novca da možete da izdvojite, na tržištu ćete pronaći nešto što vam savršeno odgovara, što će možda od vas iziskivati malo više uloženog truda. Praktično svaki model postoji na tržištu polovnjaka, a mnogi od njih su u savršenom stanju, bez oštećenja i prethodnih kvarova, tako da će vas sigurno služiti duži niz godina.

Ipak, kada ste suočeni sa takvom širinom izbora, odabrati svoj budući automobil može biti malo teže. Mi vam iz tog razloga donosimo petnaest najpopularnijih polovnih automobila, koji se definitivno najviše traže u našoj zemlji. Nemci i dalje dominiraju ovom listom, pa na njoj možete videti i čuvenog Golfa dvojku koji je jednostavno neprikosnovena ikona automobilizma na ovim prostorima.

Ovoga puta se nismo posvetili formiranju liste u određenom rasponu cena, tako da ćete imati prilike da vidite i pristupačne modele koje vrlo lako možete kupiti, ali i one znatno skuplje za čiju cenu možete kupiti i neki novi, slabiji automobil.

Uživajte!

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group