Najpouzdaniji evropski polovni automobili

Studija Warranty Direct predstavila nam je svojih 10 najpouzdanijih evropskih polovnih automobila…

Prilikom kupovine polovnih automobila postoje brojni faktori koje moramo uzeti u obzir – koliko vlasnika su kola imala, u kom stanju je motor, da li postoji nešto što već ne radi, kada je rađen tehnički pregled i slično… ipak, čak i nakon svih pregleda i zagledanja, polovni automobil vas može razočarati samo par dana nakon kupovine.

Baš iz tog razloga je rađeno ovo istraživanje, koje se sastojalo iz analize oko 20.000 polisa izdatih za evropske automobile i indeksa pouzdanosti svakog vozila. Automobili koji su bili deo ove studije bili su ocenjivani na osnovu stope saobraćajnih nezgoda, odnosno broja zahteva za odštetu koji su podneti za određeni automobil tokom jedne godine, najvećeg zahteva za odštetu i najčešćeg razloga za podnošenje istog. Iako se zna da od polovnog automobila ne možete očekivati da bude kao nov, neki standardi moraju biti ispunjeni. Evo kojih deset automobila se našlo na njihovoj listi.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group