Najpopularniji nemački polovnjaci za 5.000 € - Februar 2021

Kada se radi o polovnim automobilima, brojni ljudi o njima imaju sasvim različita mišljenja...

Zapravo, oni se uglavnom dele u dve struje – tu su oni koji će uvek radije odabrati kvalitetan polovnjak nego dati veliku sumu novca na neki novi model, dok naspram njih stoje oni koji uvek biraju nešto sasvim novo, gde će jasno biti definisani kao prvi vlasnici.

I dok posedovanje novog automobila sa sobom svakako donosi velike prednosti, polovnjaci takođe imaju svoje draži – ukoliko imate sreće, ali i znanja, za relativno malu sumu novca možete kupiti automobil koji je kao nov, pouzdan i savršeno očuvan. Prilikom kupovine polovnjaka, postoje brojne sitnice na koje morate obratiti pažnju, trikovi podmuklih prodavaca i još gorih mehaničara koji pametni prikrivaju sve znake oštećenja i preskočenih servisa.

Samim tim, morate biti pažljivi i otvoriti četvoro očiju kada se upustite u tu avanturu. Ovog puta, u našoj galeriji predstavljamo deset najpopularnijih polovnih automobila sa nemačkog sajta mobile.de, koji će vas koštati manje od 5.000 evra.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group