Najočuvaniji Golf 1 koji smo ikada videli

Više slika

Više slika

Ovaj Golf je prešao samo 1188 kilometara, a proizveden je 1980. godine...

U zavisnosti od ukupnog stanja, u Evropi se može kupiti funkcionalni Volkswagen Golf prve generacije po ceni od 500 do 1.000 evra.

Ovaj je, međutim, malo posebniji, jer ima samo 1.188 km na odometru, pa deluje kao da je došao iz vremeplova i kao da je juče izašao iz fabrike.

Ovaj primer sa desnim upravljačem, kupljen je 1980. godine i specijalno je kreiran za vožnju u Britaniji. Ovaj hečbek je veći deo svog života proveo u zatvorenom, pa otuda njegovo neverovatno očuvano stanje.

Otkriveno je da je vlasnik automobila bio čovek koji je stalno putovao i da je ovaj auto vozio samo dva puta, a da je autombil prvi put registrovan 1999. godine. Svoje vreme proveo je u garaži gde je bio prekriven ciradom i ostao bukvalno hermetički sačuvan.

Sin orignalnog vlasnika odlučio je da stavi ovog Golfa na aukciju i da vidi koliko za njega može uzeti novca. Za sada nije ponuđena nikakva početna cena, ali očekuje se da će on za njega dobti vrlo finu svotu novca jer je po mnogima ovo najočuvaniji originalni Golf 1 na svetu.

Pogledajte galeriju i sami se uverite u to:

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group