Najbolji polovnjaci za ovu godinu

Ukoliko tragate za polovnjacima koje možete kupiti po relativno razumnim cenama, modelima izuzetne izdržljivosti i dobrog vozačkog iskustva, pre svega je važno da se čuvate loših automobila na tržištu koji vam mogu kompletno uništiti budžet...

Kada se radi o lošim automobilima, uglavnom se postavlja akcenat na elektronske kvarove koji mogu koštati silan novac za popravke i predstavljati pravi košmar ako do sada niste dovoljno istraživali automobilsku indsutriju. Danas vam predstavljamo najbolje polovne auotmobile sa cenama između 1.500 do 8.500 evra, koji ove godine nude najbolji kvalitet za dati novac po mišljenju stručnjaka.

Naravno, postavljene cene mogu varirati, kao i šansa da dođete do loše verzije nekog od ovih modela, posebno ukoliko kupite od ljudi koji svoje automobile ne umeju održavati na najbolji način, ali u nastavku ćete dobiti nekoliko bitnih informacija kako biste sve to izbegli.

Najpouzdaniji automobili

Kao i uvek, ove godine, prema podacima svetskih agencija, modeli nemačkih proizvođača kao što su Audi, Mercedes, BMW i slični donose najbolje vozačke karakteristike i nešto manje problema kada se u obzir uzmu linije kreirane od 2000. do 2010. godine. Nakon početka prošle decenije nemačke jedinice postale su naprednije što je dovelo do nešto više problema.

Azijski automobili poseduju pouzdane motore, ali u većini slučajeva oni zaostaju po pitanju vozačkih uslova i enterijernog dizajna. Međutim, zbog svojih izuzetnih motora, azijski modeli predstavljaju prvi izbor kada tragate za pouzdanim polovnjacima savršenih vozačkih karakteristika.

Američki automobili takođe dolaze kao izvanredan izbor ukoliko je pouzdan motor vaš cilj. Agregati prekookeanskih modela često su veoma efikasni, ali i veliki sa visokom potrošnjom goriva. Sa druge strane, šasije i vešanja američkih automobila neretko su prevaziđeni i zaostaju za ostalim svetskim modelima.

Francuski modeli su dobri, ali uglavnom poseduju brojne elektronske felere, dok njihovo vozačko iskustvo nije baš naimpresivnije kada se sve sabere.

Ostrvski automobili imaju previše problema, ali generalno, oni predstavljaju dobre modele sa dosta karakteristika i dobrom vožnjom.

Predstavljamo vam pet najpouzdnijih modela za 2023. godinu, u listi kreiranu pomoću podataka preuzetih od osiguravajućih društava i vezanih za oštećenja motora, česte popravke i njihove cene.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group