Na prodaju Ferrari modeli neverovatno ograničenih izdanja

Više slika

Više slika

Fanovi Fernanda Alonsa bi trebalo da obrate pažnju na ove vesti, jer je nekoliko Ferrari 599 GTB 60F1 modela ograničenog izdanja dostupno za kupovinu…

Baziran na 599 GTB HGTE, 60F1 model obično je poznat kao Alonso Edition, jer proslavlja šezdesetu godišnjicu od pobede u trci Formule 1 ove kompanije. Prva pobeda dogodila se u Silverstonu, 14.jula 1951.godine, a ponovljena je skoro šezdeset godina kasnije, kada je Fernando Alonso odneo prvo mesto na trci koja se odigrala 10.jula 2011.godine.

Proizvodnja ovog modela bila je ograničena na samo 40 jedinica, a svaka je došla sa Scuderia Ferrari štitovima, satenski finiširanim poklopcem rezervoara od aluminijuma i točkovima sa dijamantskim finišom koji mere dvadeset inča u prečniku. Drugi unikatni detalji uključuju enterijer od Alcantate, kontrolnu tablu koja je dobila Alutex detalje i potpise Frolijana Gonzalesa i Fernanda Alonsa.

Iako ovaj model sam po sebi nije ništa toliko posebno, činjenica je da on deo Ferrari ponude ograničenog izdanja, što nam odmah stavlja do znanja da je neverovatno skup. Model koji se nalazi na listing James Edition, ima pređenih 10.000 kilometra kako je vidljivo na odometru, a prodavac za njega traži 550.000 evra.

Kupci takođe neće morati da putuju u Francusku kako bi kupili svoj model ako to ne žele, jer se još jedan slični model našao na prodaju u Ohaju. Nema reči o ceni ili pređenoj kilometraži ovog modela, ali kako kažu iz Marshall Goldman Motors Sales kompanije koja ga prodaje, u pitanju je jedini model koji je izašao iz fabrike sa instaliranim krilom na prtljažniku.

Nije baš tako lako uzbuditi se zbog krila u zadnjem delu automobila, a Marshall Goldman ima još neke interesantne Ferrari modele u svom rukavu. Najbolji deo ponude je retki 599 SA Aperta koji zapravo predstavlja 599 roadster verziju. Samo 80 jedinica ovog modela je konstruisano, a ovaj koji salon prodaje vožen je samo 482 kilometra, što sa lakoćom objašnjava cenu od neverovatnih 1.477.386 evra.

Kada govorimo o roadsterima, ovde je u ponudi i 2005 Ferrari 575M Superamerica. Ovaj model je poznat po svom jedinstvenom krovu, a nešto je jeftiniji, pa će vas koštati 437.107 evra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group