Lamborghini 350 GT

Više slika

Više slika

Za jednog ljubitelja Lamborghinija, šta bi moglo da bude bolje od novog Huracana?

 

Na primer, klasični model 350 GT, bi bio odličan kandidat. Ovaj primerak iz 1964. godine izgleda i ponaša se u vožnji identična kao kada je sišao sa trake pre 52. godine.

Lambroghini PoloStorico je potrošio preko 1150 sati na restauraciju ovog automobila, samo na spoljašnjosti i još 780 sati na mehaničke i elektonske delove, a korišćeni su samo Lamborghini Original Spare Parts. 

Nakon što su završili posao, Italijani su se našli sa entuzijastima i vlasnikom na Autodromo di Modena, koji je bio specijalno rezervisan za ovu priliku. Automobil je vožen 80 kilometara, a kako bi događaj bio još bolji, originalni vlasnik ovog automobila je pozvan da prisustvuje. 

Šasija sa broje #0121 je jedna od 15 350 primeraka GT modela koje je napravio Automobili Lamborghini. Proizvodnja je obuhvatila nanošenje 22 sloja boje, koje su rađene ručno, kao i restauraciju felni koje dolaze sa Pirelli cinturato 205/15 gumama. Fabrički radio je zadržan unutra, što će posebno oduševiti poklonike klasičnih automobila.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group