Kao nov C63 AMG Black Series

Više slika

Više slika

Za sve ljude koji na tržištu traže ultra - brze kupe automobile kompanije Mercedes, ovaj C63 AMG Black Series iz 2013. godine, poseduje obilje snage i lepote kako bi privukao njihovu pažnju.

Iz razloga što je Black Series toliko voljen i cenjen automobil, Mercedes je morao da poveća proizvodnju sa inicijalnih 650 na 800 jedinica.

517 ks koji dolaze iz V8 motora - zapremine 6,2 litrara, sedmostepeni Speedshift MCT automatik menjač, prednje i zadnje nezavisno i podesivo vešanje, 7.200 obrtaja, kao i sprint od 0 do 100 za samo 3,7 sekundi zajedno sa maksimalnom brzinom od 300 km/h čine ovaj model jednim od najbržih koji su namenjeni isključivo uličnoj vožnji i kreirani u nekoliko poslednjih godina.

Ovaj poseban primer koji je postavljen na tržište polovnjaka od strane RM Auctions iz Londona može da donese zaradu između 115 i 150.000 funti. Njegovu karoseriju krasi Fire Opal Red boja sa crnim trkačkim šarama, a u enterijeru se nalaze finiši od crne kože i kombinacije alkantare. Opcije uključuju zadnju kameru, točkove od 19 inča, AMG paket za eksterijer, grejanje u prednjim sedištima, zadnja sedišta i unutrašnje lakirane presvlake.

Njegov mnogo agresivniji izgled dolazi zbog mat crnih detalja koji su zamenili one delove koji su inače, na standardnim modelima, hromirani. Ipak, najbolje od svega jeste to što ovaj automobil poseduje samo 2.533 pređenih kilometara na odometru.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group